Gelinim Mutfakta 28 Mayıs Pazartesi Kim Kazandı?


Güncelleme: 28 Mayıs 2018 : 14:42
0

28 Mayıs kim kazandı. Hangi kayınvalide hangi yarışmacıya kaç puan verdi. Gelinim Mutfakta 28 Mayıs Pazartesi günü heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Yarışmacılardan Başak’ın tavırları çok tepki çekti. İşte 28 Mayıs Pazartesi gününün özeti ve kazanan isim. Gelinim Mutfakta 28 Mayıs 2018 Pazartesi Kim Kazandı?

Başak annesinden 3 puan aldı. Oldukça tartışmalı bir ortamda puanlama geçti. Başak’ın annesi  Hatice’ye 5 puan verdi.  Cennet 1 puan alırken Yurdanur ise 3 puan aldı. Cennet bu duruma itiraz eti. Çok alındı ve bozuldu. Hatice ise aldığı puan için teşekkür etti ve damak tadına puan verildiğini iddia etti.

Suna hanım tabakların başına geçti. Tüm yemekleri tattı.  4-3-1 ve 5 puan verdi. Cennet 3 puan aldı. Yurdanur 4 puan aldı. Hatice yine 5 puan aldı ve Başak 1 puan aldı.

Cennetin kayın validesi  Hüsniye hanım puanlamaya geçti.  Tattığı yemeklere 4-1-3 ve 5 puan verdi. 4 puan Yurdanur’a gitti. 3 puan Başak’a gitti. Cennet 5 puan alırken Hatice 1 puan aldı.

Hüsniye hanım ise gelinini tabağını bulmak için çok uğraştı. Tüm yemekleri tattı birisine kuru olmuş dedi. 1 tanesini çok beğendi. Bir yemeğe ise cıvık cıvık olmuş, sulu kalmış dedi.  3-4-5 ve 1 puan vererek tüm yemekleri tattı. Ve verdiği puanlar şu şekilde denk geldi. 3 puan cennete, 4 puan Yurdanur’a ve 5 puan ise Hatice’nin oldu. 1 puan ise Başak’a gitti.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Cennet ve Annesi Kimdir? Yaşı, işi, Hayatı için tıklayınız[/kirmizitext]

Ve Gelinim Mutfakta 28 Mayıs PAzartesi gününün kazananı 16 puan ile Hatice oldu.