Gelinim Mutfakta 18 Haziran Pazartesi Kazananı Kim Oldu? Kaç Puan Aldılar?


Güncelleme: 18 Haziran 2018 : 14:45
1

Bayramdan sonra ilk hafta ekranlara gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı ve yeni tariflerle evlerimize konuk oluyor. 18 haziran 2018 pazartesi haftanın ilk gününde yeni yarışmacı ve annesi ile yine muhteşem bir rekabet bizleri bekliyor. Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta yeni haftanın tüm gelişmelerini BURADADAN takip edebilirsiniz. Şimdi hangi yarışmacı kaç puan aldı kısaca bir göz atalım.

Geçtimiz hafta 15 haziran Cuma haftanın finalinde Bilge elenen isim oldu. Toplam puanlarda ise 46 puan alan Özlem ise altınların sahibi oldu. Ezeli rekabette Hatice ve Başak 44 puan alarak berabere kaldılar. Bilge ise 43 puanla elenen isim oldu.

Başak Kuveli Gelinim Mutfakta’nın beklide en dikkat çeken yarışmacılarından oldu. Hatice’nin tahtını sallayan bir isim gibi. Sivri dili, yarışmacılarla olan atışması ve hatta kayınvalidelere laf yetiştirmesi ile dikkatleri üzerine çeken bir isim. Tabi bu tavırları eleştiri de almıyor değil.

Hatice ise eski gücünü kaybediyor gibi. Yeni yarışmacıların dahil edilmesi ile eski isimler de yavaş yavaş oyun dışı kalmakta. Bakalım 18 haziran pazartesi yeni yarışmacı kim olacak. Hangi isim yarışmaya damga vuracak, yoksa daha ilk haftadan elenip gidecek mi? Tüm detaylar ve ayrıntılar çok yakında bu yazımız altında sizlerle paylaşıcaz. Bizi takipte kalın.

[mavitext]Gelinim Mutfakta 2018 2019 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? için tıklayınız[/mavitext]

Hatice, Elif ve Özlem aynı puanı alarak günün birincisi olurken Başak ise günü en düşük puanla kapattı. 18 Haziran pazartesi günü 3 yarışmacı güne damga vurdu. Hatice, Elif ve Özlem günü birinci olarak tamamladı.

Comments are closed.