Fellow Citizens Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 00:53
0

Choi Siwon’un Fellow Citizens dizisinin kadrosunda yer alacağı açıklanmıştı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra dizide Siwon’a Kim Min Jung’un ve Lee Yoo Young‘un eşlik edeceği açıklandı. Dizi KBS2 kanalında 2019 yılında yayımlanacak. Başlama tarihi tam olarak belli olmamakla beraber Mart ayında başlaması beklenmektedir. Kaç bölüm süreceği de belli olmayan dizinin pazartesi ve salı günleri Kore saatiyle 22.00’da yayımlanacağı belirtilmiştir.

Fellow Citizens Kore dizisinin senaryosu Han Jung Hoon tarafından yazıldı. Han Jung Hoon’u Bad Guys, Missing Nine, Squad 38 ve Vampire Prosecutor dizilerinden tanımaktayız.

Fellow Citizens dizisinin konusu:

Yang Jung Kook tecrübeli bir dolandırıcıdır ama daha önce hiç tutuklanmamıştır. Bir gün kız arkadaşı düğünleri için kullanacakları parayı alıp kaçar. Buna üzülen Yang Jung Kook içmeye gider ve orada Kim Mi Young ile tanışır. Kim Mi Young ise erkek arkadaşı onu aldattığı için sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Kim Mi Young ile daha fazla görüşmeye hatta çalışmaya başlayan Yang Jung Kook yine bir düğün günü sorunu yaşayacaktır. İkisi evlenmek üzereyken Kim Mi Young ona aslında bir dedektif olduğunu açıklar.
Diğer yanda Park Hoo Ja adında bir kadın vardır. Park Hoo Ja babasının şirketinin başındadır. Babası daha önce Yang Jung Kook tarafından dolandırılmıştır. Bunun üzerine Park Hoo Ja, Yang Jung Kook’un peşine düşer.

Kadrodakileri tanıyalım:

Choi SiWon: Dizide Yang Jung Kook karakterini canlandırmaktadır. SiWon 10 Şubat 1987 yılında doğmuştur. Biz kendisini Kore’nin en önemli gruplarından biri olan Super Junior’ın üyesidir.

Kim Min Jung: Dizide Park Hoo Ja karakterini canlandırmaktadır. Kim Min Jung, 30 Temmuz 1982 tarihinde doğmuştur. Mr. Sunshine, Gabdong ve Bad Boys dizileri ile tanınmaktadır.
Lee Yoo Young: Dizide Kim Mi Young karakterini canlandırmaktadır. Lee Yoo Young, 8 Aralık 1989 tarihinde doğmuştur. Tunnel, Herstory ve Late Spring gibi yapımlarda yer almıştır.

Fellow Citizens Choi SiWon, Kim Min Jung ve Lee Yoo Young gibi oyuncular dışında Tae In Ho ve Kim Eui Sung yer almaktadır. Dizinin çekimlerine ne zaman başlanılacağı hakkında henüz bilgilendirme yapılmadı.