Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran kimdir? (Mustafa Üstündağ)


Güncelleme: 26 Eylül 2018 : 10:46
0

Eşkiya dizisi 25 Eylül Salı günü 18 bölüm ile yeni sezon açılışını yaptı. Dizide yeni karakterler daha ilk ilk günden sosyal medyada sorulmaya başlandı. Özellikle Boran karakteri yeni sezonun önemli karakterlerindendir. Boran kimdir?

Eşkiya Boran karakteri yeni sezonda masaya oturmuş babalardan birisidir. Reisin yanında ona tabi olan ve biat eden Boran sağlam karakterli birisidir. İlyas ile beraber takılan Boran komik tavırlarıyla dikkat çekmektedir. Peki Boran karakterini canlandıran oyuncumuz kimdir?

Orhan karakterini canlandıran oyuncu Mustafa Üstündağ’dır. Mustafa Üstündağ tiyatro sinema ve dizi oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümünde tiyatro eğitimi alan oyuncu birçok sahnede görev almıştır. 1977 Mersin doğumlu olan Mustafa Üstündağ bir 74 santimetre boyundadır.

Ecem Özkaya Üstündağ ile 2010 yılında evlenen Mustafa Üstündağ en son 2018 yılında oynayan tehlikeli karım isimli dizide oynamıştır. Ondan önce Çukur dizisinde Kahraman koçovalı ismi ile birkaç bölüm rol almıştır.

Mustafa Mustafa Üstündağ ilk defa Kurtlar Vadisi serisinde 2007 yılında Muro karakteriyle rol almıştır. Muro karakteri sempatik ve komik tavırlarıyla kendisine kısa sürede Türk halkına sevilmiştir. Daha sonra birçok sinema ve dizi filminde rol almıştır. Hatta Kurtlar Vadisi dizisindeki Muro karakteriyle beğenilmiş ki o isimde bir de sinema filmi çekmiştir. Muro: Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine isimli sinema filmi 2008 yılında vizyona girmiştir.