Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68.Bölüm fragmanı. 9 Mayıs Özet


Güncelleme: 2 Mayıs 2017 : 11:42
0

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizileri arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine heyecan dolu bölümüyle sizlerle.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde yer edinmeyi başaran ender dizilerden.Peki bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68.Bölümde neler olacak özet fragman ve ipuçları neler gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda geçen hafta Rüstem’in kardeşinin öldürülmesi herkesi şok etmişti.Masa üyelerinin henüz bu şoku atlatamamışken Ünalı karşılarında görmeleri onları bir kez daha sarsmıştır.Bu arada Hızır ise planlarında biraz değişiklik yapmak zorunda kalacaktır. Beklenmedik gelişmelerin olması Hızır’ı yeni planlar yapar ve ve Rüstem’in yaşamasına izin verip arkasındakilerin kimler olduğunu öğrenmek zorundadır.

Davut tarafında ise her şey yolunda ilerlemektedir. Masadaki dengeleri değiştirerek üç büyük gücün uzlaşma olmadan iş yapamaz hale getirmeyi başarmıştır. Merak edilen büyük konu ise masada kimin söz sahibi olacağıdır.

Hızır öte taraftan Tipi ile eski sevdiği kadın Gönül ün karşılaşmasının arkasından çıkar.Emine nin karşı olduğu bu durum için Meryem de boş durmak istemez. Suzi Hayriye Ana tarafından sorgu suale çekilir ve tüm gerçekleri anlatır. Tabi bu arada İlyas da aynı şekilde sevdiğini kabullenir. Keyfi yerinde olan çifti ise büyük bir sürpriz beklemektedir.Peki sizce bu sürpriz nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=6rOiKDdIl9M