Eser Yenenler Kim? Eser Yenenler Sevgilisi Berfu Yıldız Kim?


Güncelleme: 28 Haziran 2018 : 13:11
1

Şöhret Kafası yarışması sunucusu Esen Yenenler kim yaşı boyu kilosu nedir sevgilisi var mi kim? Soruları özellikle  Şöhret kafası yarışması izleyicilerinin merak konusu oldu. Yarışmayı ilgi ile izleyen seyirciler hem oyuncu hem sunucu olan Esen eser yenenleri merak etti Eser Yenenler kim?

Eser Yenenler Bursa’da 1984 tarihinde dünyaya geldi. Daha çocuk yaşlarda tiyatroya başlayan oyuncu üniversite eğitimine kadar hayatını Bursa’da geçirdi. Daha sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü kazanan oyuncu İstanbul’a geçti. ilk önce Bursa Belediyesi Gençlik tiyatrosunda daha sonra Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi hayatta ve 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM yani Beşiktaş Kültür Merkezi’nde mutfakta yer aldı. Eser Yenenler BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programda hem sunuculuk hem yazarlık hem de oyunculuk yaparak büyük kitleler tarafından tanındı.

2003 yılında ilk dizi tecrübesi olarak Aliye dizisinde Özgür karakterine hayat veren oyuncu daha sonra Star TV’de Eyvah düşünüyorum adlı yarışma programında sunuculuk yaparak kendini daha çok geliştirdi.

2013 yılında ise Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturdu. BKM mutfaktan tanıştığı İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 artı 1 programında bulundu. Acun medya yapımcılığı nın 3 Adam ismi ile yayın hayatına başladığı programda kendini gösterdi. Yetenekli oyuncu Eser Yenenler yine Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı Murat Boz Özgü Namal ile birlikte jüri koltuğuna paylaştı.

2015 yılında yine TV8 kanalında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın Yetenek Sizsiniz 2015 programında Seda Bakan, Ali Taran ile birlikte jüri koltuğuna oturan oyuncu aynı yıl Bana Baba Dedi filminde başrol oynadı.

Filmografisini sırası ile sayacak olursak 2014te Aliye, 2006’da fırtına,2006’da 2007’de Bir Demet Tiyatro, 2008-2011 arasında Çok Güzel Hareketler Bunlar ,2012 Eyvah düşünüyorum, 2013 Benzemez Kimse Sana TV programında, 2013 gündüz 3 Adam , 2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye, 2015 Bana Baba Dedi filmi ile tamamlandi.

Eser Yenenler birçok projede yer alırken bu arada aşk hayatını da ihmal etmedi. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Berfu Yıldız’la evlilik kararı aldı. Daha önce Sosyetik güzel Dila Tarkan ile birlikte olan Eser Yenenler ayrılık kararından sonra şimdi uzun süredir birlikte olduğu 2015 Miss Turkey dördüncü güzeli Berfu Yıldız ile birlikte  mutlu bir birliktelikleri var. En son gelen dedikodular arasinda evlilik kararı aldıği da var. Sosyal medya hesaplarından gelen bilgilere göre Esen Yenenlerin evlilik hazırlığında imiş. İkilinin birbirlerine çok iyi geldiği hatta Berfu Yıldız’ın Eser’e sigarayı ve gece hayatını bıraktırdığı gelen haberler arasında.

Eser Yenenler’in Sevgilisi Berfu Yıldız Kim? diye merak edenlere de küçük bir açıklama yapalım. Berfu Yıldız İzmit’te dünyaya gelmiş 1.76 boyundadır. Marmara Üniversitesinde Endüstri mühendisliği bölümünü bitirmiştir.2015 yılında Miss Turkey yarışmasında 4.güzel olarak derecesi sosyal medya hesaplarına yansıdı.

 

Comments are closed.