Erkenci Kuş Lale Kim? Yaşı Boyu Sevgilisi


Güncelleme: 23 Mayıs 2018 : 09:42
0

Erkenci kus dizisi geri sayıma başladı. Merakla beklenen dizinin hazırlıkları tamamlanır tamamlanmaz verdiği tarihte ilk bölümle ekranlara gelecek. Oyuncularının titizlikle seçildiği Erkenci Kuş dizisinin izlenme oranlarını arttıran oyunculardan biri de Lale karakteri oldu. Erkenci Kuş dizisi Lale kim? Gerçek adi ne? Hangi dizilerde oynadi? Ayrıntılar yazının devamında. 

Erkenci Kus Lale Kim?

Erkenci Kuş Lale bir dergide çalışan, Sanem isminde kız kardeşi olan genç bir kızdır. Biraz içine kapanık, utangaç durgun bir karektere sahiptir. Ablası Sanem ise Lale nin tam tersidir. Neşeli hayat dolu kıpır kıpır sevgi doludur.


Erkenci Kuş Aylin Kim? Sevcan Yaşar Sosyal Medya Hesabı >>> Tıklayınız


Erkenci Kuş Lale Gerçek Adı Ne?

Erkenci Kuş Lale gerçek adı Öznur Serçelerdir. Öznur Serçeler Özellikle dolunay dizisinin Fatoşu olarak bildiğimiz öznur Serçeler 1987 de Kayseride hayata merhaba demiştir.2001 yılında müzik eğitimi için Mersin Devlet Konservatuvarında gitmiş yetenekli isim Türkol Çankaya ile çalışmıştır. bir çok dizide rol almıştır. Daha sonra Bilkent Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazandı.

Erkenci Ķuş Lale Öznur Serçeler Oynadığı Diziler Neler?

Bir çok dizide rol alan oyuncu ilk olarak Mahsun Kırmızıgül’ün Hayat Devam Ediyor adlı dizisinde oynadı. Boynu Bükükler ve Emret Komutanım gibi dizilerde de kendine yer edinmeyi başardı. Başarılı oyuncu 2018 yaz sezonu dizisi Erkenci Kuş dizisinde Lale karakteri ile ekranlara gelecek. Oyuncuya şimdiden başarılar diliyoruz.


Erkenci Kuş Sanem Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi>>< Tıklayınız


Erkenci Kuş Lale Sevgilisi hakkında da bilgi verelim. Öznur Seçeler’in sevgilisi var ve uzun sğren bir birlikteliğe sahipler. Yiğit Güven’le birlikte olan Öznur Serçeler mutluluklar senin olsun.