Erkenci Kuş Deren Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi


Güncelleme: 3 Temmuz 2018 : 22:41
0

2018 yaz sezonu dizilerinden olan erkenci kuş çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Demet Özdemir Can Yaman ve Öznur serçeler yer alırken diğer oyunculardan merak edilenler arasında Deren karakteri yer alıyor. Peki Deren kim erkenci kuş dizisi Deren gerçek adı oynadığı oynadığı diziler ve merak edilen her şey dizihaberci.com farkı ile sitemizde.

Star TV’nin merakla beklenen dizisi erkenci kuş çekimleri İstanbul’da başlamıştır. Star  TV ekranlarında olması planlanan erkenci kuş konusu itibariyle Sanem ve Can’ın bir ajansta karşılaşması ile başlayan büyük aşkı ekranlara getirecek. Siyah İnci ve Rüya gibi geçtiğimiz sezonda izlenen dizilerin yapımcısı Gold filmin ekranlara getireceği Erkenci Kuş merakla beklenirken biz karakterleri tanıtmaya devam edelim.

Erkenci Kuş Deren Kim? Gerçek Adı Nedir?

Ayşe Kutlu’nun Kaleme aldığı erkenci kuş dizisi Deren karakteri gerçek adı Tuğçe Kumral’dir. Tuğçe kumral 1983 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Kahverengi gözlü kumral bir 67 boyunda güzel bir bayandır. Çocukluk yıllarını Oyuncu olmak isteyerek geçiren yetenekli oyuncu hayallerini ulaşmış eğitimini de bu yönde tamamlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olan oyuncu yeteneklerini bir bir göstermeye başladı. Gönülçelen adlı filmde rol alarak büyük kitlelere kendini tanıtmıştır.

[kirmizitext][/kirmizitext]Erkenci Kuş Zebercet Kim? Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler Neler?[kirmizitext][/kirmizitext] <<< Tıklayınız

Erkenci Kuş Tuğçe Kumral’ın Deren’in oynadığı diziler

Yetenekli oyuncu birçok dizide rol almıştır. Sırası ile dizilerin isimleri Bu Kalp Seni Unutur mu her şeye rağmen Eski Hikaye Aşkın Kanunu yasak gibi dizilerde rol alan oyuncu 2015-2016 yıllar arasında yayınlanan asla vazgeçmem adlı dizide Elmas karakterine Hayat vermiştir. 2017 yılında ise evlat kokusu dizisinde Seher rolü ile karşımıza çıkan oyuncu yine 2017 yılında kalp atışı dizisi ile Dr Ali Asaf ın eski eşi olan Nazlı rolünü canlandırmıştır.

Erkenci Kuş Polen Kim? Gerçek Adı Ne? Polen’in Giydiği Kıyafetler ve Markaları <<< ayrıntılar için tıklayınız.

Ekenci kuş (deren) Tuğçe Kumral’ın intagram hesabı: tugce_kumral

https://www.youtube.com/watch?v=-2YzUNW1Vnw