Erkenci Kuş 9.Bölüm Fragmanı Özeti 21-28 Ağustos Neler Olacak


Güncelleme: 15 Ağustos 2018 : 00:17
2

Star TV ekranlarının romantik komedi tarzındaki erkenci erkenci kuş dizisi her salı izleyiciye ekran başına kilitlemeyi başarıyor. 14 Ağustos 8. Bölüm biter bitmez izleyicilerin aklına 21 ağustos neler olacak sorusu geldi fakat 21 ağustos Kurban Bayramına denk gelmesi sebebiyle erkenci kuş 9. Bölüm neler olacak diye merak edenler erkenci kuş 28 Ağustos neler olacak özeti fragmanı ve ipuçlarını öğrenmek için sitemizi ziyaret edebilir.

Demet Özdemir Can Yaman Öznur serçeler Birand Tunca Sevcan Yaşar gibi diger yetenekli oyuncularin yer aldığı erkenci kuş dizisi yine son bölümde Sanem ve Can arasındaki büyük aşkı ekranlara getirdi . Erkenci kuş 9. Bölümü ise izleyiciler merakla bekledi.

dizinin özetine şöyle bir göz edecek olursak Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası olmuştur ki yalanlarına yalanlar ekleyerek artık canın yüzüne bakamayacak halde kalmıştır. Cana her şeyi unutalım yanımda kal diyemem ekle birlikte Canın bir daha yüzümü görmeyeceksin demiş olmasına bile hiç acıya acıya Tamam diye yanıt verdi.

Emre ise suçluluk duygusunu bir türlü üzerinden atamazken Sevdiği kadının aşık olduğu kadının bu kadar kötü biri olduğunu öğrenmiş olmanın üzüntüsüyle derinden etkilenmiştir. Aylin ise Emre’ye kaybedince ajansın borçları giderek artmış ve bunu artık bir çare düşünmesi gerekmektedir. Çare ise Can üzerinden yaptığı planlardadir.

Mahallede ise ben başka bir konu vardır. Web Erçetin dükkanına ele geçirdiğini duyan ve iş kadını olduğunu öğrenen mevkibe kolları sıvar ve iş kadını olmaya bakkalda durarak başlar. Zebercet Nihat Osman hepsi ayrı ayrı planlar projeler peşinde koşuyor.

Sanem işten istifa edince canın da ayağı ajansa gitmez. Can ajansa gitmeyince işler iyice çığırından çıkar. Her şey canın elinden geçtiği için Ceycey kontrolü kaybeder ve ajansta bir kriz yaşanır.

Erkenci Kuş 14 Ağustos Çalan Ay Tenli Kadın Şarkısı Kim Söylü[kirmizitext][/kirmizitext]yor

Bütün bunlara rağmen Can ve Sanem bir araya gelecek mi Sanem cana her şeyi anlatmalı mı Yoksa her şeyi bir kenara atıp cana gitmelimi?

Her şeyi bir kenera bırakıp Can a gitme demeye niyet edip evine kadar giden Sanem kapıda Polen ile karşılaşmış olması onu derinden etkilemiştir. Can Sanem’den ümidi kesince Polene mi koştu yoka Polenin orada olması tamamen bir rastlantı mı

Comments are closed.