Elimi Bırakma Tekrarları Ne Zaman Yayınlanıyor?


Güncelleme: 30 Temmuz 2018 : 10:10
0

22 Temmuz Pazar günü ilk bölümü ile trt1 ekranlarında seyirci ile buluşan Elimi Bırakma bir çok kesim tarafından ilgi ile izlenen yapımlar arasına dahil edildi. Tabi aynı zamanda dizinin fanları tekrarların ne zaman olduğunu da merak eder hale geldi. Elimi Bırakma dizisi ile ilgili tüm detayları bu yazımızda sizler için topladık.

Reyting rekoru kıran Elimi Bırakma dizisi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde Alp Navruz ve Alina Boz’un yer aldığı dram dizisi Elimi Bırakma da Dolunay Soysert (Sumru Güneş), Cemre Gümeli (Cansu), Seray Gözler Yeniay (Feride), Burak Tamdoğan (Azmi), Gökçe Yanardağ (Hülya) gibi isimlerde yer alıyor.

Konusu itibari, hayatları bir gecede kararmış 2 gencin aşklarını konu alan dizi, aynı zamanda otizm hastası kardeşini korumak zorunda kalan Azra ve rahmetli babasının şirketinin başına geçmeye çalışan Cenk’in mücadelesini de konu alıyor. Her Pazar saat 20.00’da trt1 ekranlarında seyirci ile buluşan Elimi Bırakma tekrarlarını sizler için derledik. İşte Elimi Bırakma tekrarları yayın günleri ve saatleri.

Elimi Bırakma Tekrarları Ne Zaman?

[kirmizitext]Elimi Bırakma Dizi Kıyafetleri ve Markaları Fiyatları? Azra’nın Giydiği Kıyafetler için tıklayınız[/kirmizitext]

Elimi Bırakma tekrarları, Pazartesi saat 23.15, Salı günü 23.00, Perşembe saat 20.00, Cuma günü saat 01.10, cumartesi saat 15.55 ve 23.45 ve son olarka Pazar günü saat 12.10’da yayınlanmaktadır.

[mavitext]Elimi Bırakma Dizisinde Şok Ayrılık! O İsim Diziden Ayrıldı mı? İçin tıklayınız[/mavitext]