Elimi Bırakma Sumru Öldü mü, Diziden Ayrıldı mı? Dolunay Soysert Diziye Veda mı Etti?


Güncelleme: 8 Ağustos 2018 : 16:18
2

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma tüm hızıyla devam ederken diziden kötü haberler gelmeye başladı. Reytinglerde oldukça başarılı olan yapımdan ayrılık haberleri geldi. Dizinin Sumru karakterinin diziden ayrıldığına yönelik haberler var. Gerçekten Sumru(Dolunay Soysert) diziden ayrıldı mı?

Sadullah Celen’in yöntmenliğinde  ekranlara gelen dizide Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Ebru Aykaç gibi isimler yer alıyor. Dizide Sumru karakterinin ortadan kaybolması ise akıllara oyuncu Dolunay Soysert’in diziden ayrıldı mı sorusunu getirdi.

Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz’un üvey annesi Sumru karakterini canlandıran oyuncu Dolunay Soysert geçtiğimiz haftalardan çekilen bölümlerde ayağını kırdı. 4. Bölümdeki aksiyon sahnesinde ayağını kıran oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı.

[kirmizitext]Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? için tıklayınız[/kirmizitext]

Elimi Bırakma Sumru Öldü mü

Oyuncu Dolunay Soysert’in iş programı kaza sonrası iptal edildi. Başarılı oyuncunun tedavi sürecine göre senaryonun yeniden şekilleneceği bilgisi tarafımıza ulaştı. Toparlayacak olursak başarılı oyuncu Dolunay Soysert ayağını kırdığı için sadece kısa bir süreliğine diziden ayrı kalacak. Tedavisi bittiği zaman tekrar diziye dahil olacak.

Elimi Bırakma Sumru Karakteri Analizi

Mantık kadınıdır. Duygularının onu yönetmesine asla izin vermez. Yoksulluktan geldiği için parayı ve gücü sever. Adeta esiridir. Kendi öz kızını bile bu konuda kullanabilecek bir kadındır. İki evlilik yapmıştır. Kocasının iflası ve yangında ölü çıkması ardına kocasının çocuklarıyla ilişkisini keser. Bunun asıl sebebi sigorta şirketinden alacağı paradır. O parayı kızının hayatını garanti altına almak için harcayacaktır. İstediği şeyi elde etmek konusunda hırslıdır. Gözünü karartıp hedefine odaklanır. Kızı Cansu’nun Cenk ile evlenmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır!

Elimi Bırakma Dolunay Soysert(Sumru) Kimdir?

Dolunay Soysert 1973 Adana doğumlu sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. 2006 yılında evlendiği Sinan Tuzcu ile 2016 yılında boşanmıştır. İstanbul Üniversitesi mezunudur. Çerkez kökenli bir ailenin evladı olarak dünyaya gelmiştir.  İÜ’de sanat tarhii ve arkeoloji okumuş ancak daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Amerika’da Nebraska Üniversitesinde Merkezinde Drama ve Tiyatro bölümünü bitirmiştir.

Comments are closed.