Elimi Bırakma Ece’nin Abisi Kadir Kimdir? Kenan Acar Oynadığı Diziler


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 23:24
0

Elimi Bırakma’ya yeni giren Ece’nin abisi gizemli bir karakterdir. Cenk ile aralarındaki bağlantı nedir? Ece neden Türkiye’de Cenk’i aramaktadır. Abisi kimdir? Elimi Bırakma Ece’nin abisi Kadir kimdir?

Elimi Bırakma’da hikaye iyice değişmeye başladı. Cenk ve Azra arasındaki ilişki ağı giderek genişmektedir. Cenk’in geçmişi yavaş yavaş önüne gelmektedir. Azra ve Cenk arasındaki dengeleri değiştirecek bu yeni karakterler kimdir?

Cenk ve Azra aralarındaki buz dağını eritmişler ve yeni bir ilişkiye yelken açmışlardır. Şuanki ilişkiyi herkesden habersiz yaşama kararı almışlardır. Tabi bu arada bir anda çıkıp gelen Ece ve abisi kafaları karıştırmıştır. Ece, Cenk’in Amerika’dan eski arkadaşıdır. Aradan yıllar geçtikten sonra Ece’nin çıkıp gelmesi tüm dengeleri değiştirecek gibidir.

Tek sorun Ece değildir. Aynı zamanda Ece’nin abisi Kadir de diziye giriş yapmıştır. Kenan Acar Elimi bırakma dizisinde Ece’nin abisi Kadir rolünü canlandırmaktadır. Kenan Acar en son Meryem dizisinde Güçlü karakterini canlandırmıştır.