Elimi Bırakma 14 Ekim Özeti 12.Bölüm Neler Olacak? Azra Konakta Ne Yapacak


Güncelleme: 8 Ekim 2018 : 09:32
0

Nilüfer Aydın, Volkan Yazıcı’nın kaleminden çıkan senaryo ile başrollerinde Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Hüseyin Avni Danyal, Cemre Gümeli, Seray Gözler gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma dizisi bir bölümüvdaha geride bıraktı. İzleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Dizinin bitmesinin ardından diziyi severler Elimi Bırakma 14 Ekim neler olacak 12. bölümde neler yaşanacak özet fragman ve ipuçları hakkında bilgi edinmek için arama motorlarında arama yapti.

11.bölüme izlemeyenler için şöyle bir göz atacak olursak, Feride hanımın zorla hastaneye götürülmesi Cenk’in sinirlerini tepesine çıkarır önüne gelene saldırmasına sebep olur. Feride hanım için elinden geleni yapmaya çalışan Cenk polislere saldırdığı için Cenk’i içeri alırlar. Cenk babaannesinin bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulmak için çabalar hatta doktorlarla bile görüşür.

Feride Hanımın yanında olabilmek için büyük gayret gösteren Azra ise hastane kapısından Cenk tarafından kovulur. Zaten haberi alır almaz yola koyulmus olsa da polisler Azra’nın kapısında da beklemektedir. Götürüp sorguya alırlar üvey annesi ve üvey kız kardeşiyle de sorguyu bütünleştirmek isterler. Sumru ve kızının söylediklerini de dikkate alan polis Azra’nın verdiği ifadeye çok inanmaz.

Feride hanım artık evine dönmüş olsa da bunu kendisine yapanlardan özellikle Serap ve Azmi den hesap sormak için zaman kollar. Serap’ın Feride hanım hastaneye yönlendirmesi Feride hanım da yıkıcı etki yaratmıştır. Azmi’nin ise bu işe girmiş olması Feride hanım daki 2. Yıkıcı etki olmuştur. Azmi Feride hanımın sağlıklı olarak raporunun imzalanmış olmasından sonra iyice tutuşmuş işten kovulmayı bile beklemektedir.

Feride hanım hastanede yardım eden doktor ise zamanında burs verip okuttuğu öğrencilerden biri çıkınca Feride hanım duygu dolu anlar yaşar. Bütün bu yaşananlar televizyon karşısındaki izleyicileri de ekrana kilitlemeyi başarır. Haftaya ne olacak konusuna gelecek olursak Feride hanım bütün olanlar karşısında artık bir ders vermesi gerektiğinin farkındadır ve Azra’yı Konağı yerleştirmeye karar verir. Azra gitme arifesinde iken Feride hanımın bu kararını olumlu karşılayarak konağı yerleşmeye gitmiştir. Bunu duyan ev ahalisi çok sinirlenecek olsa da Feride hanımın kararı her şeyin üzerindedir ve artık Azra Konak’ta yer alacaktır.

Azra kardeşini bulma karşılığında Konak’tan gideceği konusunda Azmi ile bir anlaşma sağlar. Azmi kardeşini bulacağını teklifi eder. Azra da buna karşılık Konak’tan gideceğini söyler. Bu arada Sumru ise boş durmaz Cenk ve Azra Hanım daha önce sevgili olduğunu Cenk’in annesine fısıldar. Azra’nın kardeşini gördüğünü söyleyen bir telefon alması sonucu istedikleri yere gider. Fakat kardeşini gördüğünü söyleyen kişiler serseri lerdir. Azra ise artık gitmiş ve onlar karşısında ne yapacağı meçhuldür. Fakat Azra’nın telefon konuşmalarını duyan Cenk Azra’nın peşinden gidecek ve azra’ya plan yapan kişilerden onu kurtaracaktır