Egenin Hamsisi Deniz Kim? Gerçek Adı, Yaşı Boyu Instagram Hesabı


Güncelleme: 10 Haziran 2018 : 19:08
0

TRT 1 ekranlarının yaz sezonu dizileri arasında olan Ege’nin hamsisi oyuncuları 11 netleşiyor Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı Ege’nin hamsisi dizisi Deniz karakteri bir yerlerden tanıdık geliyor peki kim Ege’nin hamsi Deniz kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı Instagram hesabı ne gibi merak dolu sorular için yazımızı okuyabilirsiniz.

Ege’nin hamsi Deniz’in gerçek adı Uras Kaygılaroğlu dur 1987 yılında İzmir’de hayata merhaba diyen Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirmiştir. Birçok dizide rol alan Uras Kaygılaroğlu Pis Yedili dizisi ile gençler arasında oldukça Sevilmiş son olarak klavye delikanlılarında da başrol olarak ekranlarda yerini almıştır. En Son Babalar Duyar dizisi ile de dillere destan olan Uras Kaygılaroğlu Masum Değiliz dizisinde de rol almıştır.

Yedi Güzel Adam dizisini de birlikte rol aldığı sevgilisi Melis İşiten ile 2. bölümde evlendi. Uras Kaygılaroğlu 2014te oyuncu sevgilisi Melis İşiten ile Büyükada’daki ayanikola Oteli’nde düzenlenen düğün Töreni ile mutlu yuva için bir adım attı.

Annesi Gamze Yücel babasi Mehmet Ali Kaygılaroğlu olan Uraz Kaygiılaroglu’nun eşi Melis İşiten den Ada Kaygılaroğlu adında bir çocuğu dünyaya geldi mutlu bir yuvaya sahip olan Kaygılaroğlu oyunculuk hayatında da kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor.

Uraz Kaygılaroğlu İntagram Hesabı: urazka