Edho Meltem Kim? Yaşı Sevgilisi Instagram Hesabi


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 16:05
0

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli),Mustafa Üstündağ (Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Savaş Özdemir (Tipi), Hakan Meriçliler (Karabatak Ziya), Zara (Gönül), Deniz Çakır (Meryem Çakırbeyli) gibi oyuncuların yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılklar yaşandığı gibi diziye yeni gelen karakterlerde oldu. Bunlardan biri Edho Meltem oldu. Edho Meltem kim? Gerçek adı ne oynadığı diziler neler? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meltem kaç yaşında sosyal medya hesabı haberimizde.

Muzi para karşılığı ikna edemeyeceğini anladığı Hızır çakırbeyliyi Şimdi de sevdikleriyle sevdiklerinin canı ile yola getirmeye çalışacaktır. Sevdiklerinin canı ile de yola gelmezse Çakır artık yapacak bir şey kalmayacak ve namlunun ucu hızır’a yöneltilecektir. İzzet ise ateşle işbirliğinden rahatsızdır. Hızır’ın kanın dansa kendi kuralları çerçevesinde anlaşma yoluna gitmeyi tercih eder.

Hızır ise düşmanlığı değil dost elini uzatmış olsa da eli havada kalır İzzet de yeni ortaklıkları ile ilgili tehdit kerane sözlerden nasibini alacaktır. Tabii bu arada Alparslan’ın ansızın ortaya çıkan sevgilisini ise Davut hiç gerçekçi bulmaz. Hatta yeğeninin seçimlerinden endişe duymaya başlayacaktır. Davut ise yeğeninin seçimlerinden endişe duyarak bir görüşme sırasında kendisini de uyarılarda bulunarak alparslan’dan uzak durmasını ister. Peki Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Meltem kim gerçek adı ne?

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Meltem’in gerçek adı Cansu Melis Karakuş’tur. Cansu Melis Karakuş 1991 yılında dünyaya gelmiştir Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünü kazanmış burada okuduğu dönemde Sen tam bir modelsin kendini harcıyorsun demeleri üzerine modelliğe başlamıştır.1.85 boyunda olan güzel oyuncu kusursuz fiziğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştir. 2014 yılı Best Model olan Cansu Melis Karakuş Burada kendini göstermesi nin arkasından gelen oyunculuk tekliflerinde değerlendirmeye alarak dizi sektörüne adım atmıştır.

Fi dizisinde Cansu Melis Karakuş Serenay Sarıkaya Ozan Güven Büşra Develi Özge Özpirinçci gibi isimlerle Türkiye’nin ilk online dizisinde boy göstermiştir.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Melis karakteri hakkında Siz ne düşünüyorsunuz? Oyuncular yeni adım atan oyuncunun durumu hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.