Döviz Kuru Dizi Sektörünü Etkileyecek mi? Hangi Sevilen Diziler İptal Olacak?


Güncelleme: 10 Ağustos 2018 : 10:26
0

Sosyal medyanın fenomenlerinden magazin ve tv deşifrecisi adolftay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kulislerde konuşulan dolar kurunun tv sektörüne olan yansımasını deşifre etti. Doların TL karşısında değer kazanması ile bir çok kanalın yapım şirketleri ile masaya oturacağını söyleyen adolftay, belki de reyting rekortmeni bir çok dizinin iptal olacağını söyledi.

Fenomen hesap, yaptığı paylaşımda şunları söyledi; “Yeni Sezonda tüm Diziler Tehlikede…Ülkemizdeki Döviz kurun artması ile Ulusal Kanalar Dizi maliyetleri ile ilgili Yapımcılar ile Görüşmeler yapacak..Startv, Ay Yapım, Tims & B Production ile #ufaktefekcinayetler ve Söz Dizisi İçin Atv Fark Film EDHO İçin..

Ulusal Kanaların çoğu Döviz Olarak Bankalara borcu bulunduğundan Ekonomi sıkıntıya gireceği ve bu yüzden maliyetli dizilerin ve Programların iptali bile söz konusu olduğu kulislerde artık konuşuluyor…”

Döviz kurunun artması sezon içerisinde ekranlarda nasıl bir değişiklik getirecek. Hangi diziler iptal olacak, hangi diziler devam edecek?