Diriliş Ertuğrul Teokles kimdir? Karakter Analizi ve Yorum Sayfası


Güncelleme: 7 Kasım 2018 : 23:05
0

Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba bir giriş yaptı. Yeni karakterlerin bolca olduğu yeni sezonda yeni hikaye ve mekan ile bir seyir keyfinin bizleri beklediği kesin gibi. 7 Kasım Çarşamba günü yeni sezonda dikkat çeken simalardan birisi Teokles’tir.

Teokles dizinin ilk sahnelerinde yine Bizanslı bir grup tarafından kızları Evdokya ve kardeşi ile beraber götürülmektedir. Osman onları görür ve kurtarmak ister. Teokles ve kızlarını kurtararak grup onları yeniden yakalar. Tam öldürecekler Rabia hatun ve aşpleri yetişir, Osman ve diğerlerini kurtarmak Ertuğrul’un getirirler.

Ertuğrul gördükleri karşısında şok olur, hemen yaralıları alır ve tedavi eder. Tabi diğer taraftan Teokles ve kızlarının kim olduğunu da sorgular. Teokles Bizans tekfurları ile ters düştüğünden onlar tarafından saf dışı bırakılmak için kaçırılmıştır. Ertuğrul tarafından kurtarılan Teokles dizinin ilerleyen bölümlerinde Ertuğrul ve Alplerine yardım edecektir.

Söğütten Osmanlı İmparatorluğuna giden yolculukta Ertuğrul serpiştirdiği şefkat tohumları fidan olup Osman ve Alplerine önünü açacaktır. Peki Diriliş Ertuğrul Teokles kimdir? Teokles, Dragos tarafından aranmaktadır. Ajan olarak kabul edilen Teokles, Dragos tarafından öldürülecek tir.