Diriliş Ertuğrul’un Yeni Projesi Nedir? Engin Altan Düzyatan Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 30 Mayıs 2018 : 11:13
0

Diriliş Ertuğrul reytinglerde üst sıralarda olmayı devam ediyor. Fakat Diriliş Ertuğrul, Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılacağı gündeme damgasını vurdu. Binlerce takipçisi bulunan Engin Altan Düzyatan Diriliş dizisi ile milyonların gözdesi oldu. Şimdi ise senaryo gereği önümüzdeki sezonda Diriliş Ertuğrul kadrosunda olmayacağı haberleri sosyal medya hesaplarında yankılanmaya başladı.

Durum böyle olunca son dönemde Diriliş Ertuğrul’a oyunculuk kariyerinin zirvesine ulaşmış Engin Engin Düzyatan yeni projesi herkes tarafından merak edilmeye başladı. Oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi’yi canlandırdı büyük kitlelerce bu dizide hafızalara kazındı. Yeni bir projesi olmalı ve izlenme rekorları kırmaya devam etmeli diye düşünülen Engin Altan Düzyatan yeni dizisi hakkında bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı.

Asıl konumuza geçmeden önce oyuncuyu biraz tanıyalım. Engin Altan Düzyatan 1979’daİzmir’de dünyaya geldi. Hem oyuncu hem de sunuculuk yapmaktadır. Uzun süre birlikte oldu Özge Özpirinçci ile 2013 yılında ilişkisini sonlandırmış ve 2014 yılında şu anda eşi olan Neslihan Alkoçlar ile evlenmiştir.

Diriliş Ertuğrul dizisi ne kadar uzatilmaya çalışılsa da her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Diriliş Ertuğrul’un da bir sonu var. Hemen yelkenleri suya indirmeyin yeni bir dizi hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni dizi Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşu ile ilgili bir dizi olacak. Yeni dizide Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu olan Osman bey’in hayatı konu edinilecek. Osman Bey’in döneminde geçilmeden önce Diriliş Ertuğrul da Ertuğrul Bey’in diziden ayrılması gerekiyor.

Engin Altan Düzyatan oynadığı diziler; Yeditepe İstanbul, koçum benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, son yol ayrımı, cinayet gibi yapımlarda rol aldi. Engin Altan Düzyatan en son rol aldığı dizi ise Diriliş Ertuğrul da Ertuğrul karakteri oldu. Yeni yeni dizisi ise herkes tarafından merak edilir oldu. Sosyal medya hesaplarında Engin Altan Düzyatan’ın Osman Bey’in dizisinde olmayacağı yönünde söylentiler var. Fakat biz böyle düşünmüyoruz Engin Altan Düzyatan belki Osman Bey’in çocukluğunu canlandıramaz fakat gençlik yıllarını ve Osmanlı İmparatorluğu’nun başında olduğu dönemi canlandırabilir yeni düşünüyoruz. Yeni sezonda Engin Altan Düzyatan’ın yeni projesi ne olduğunu kesin bilgiler geldiğinde haberimizi güncelleyeceğiz bizi takip etmeye devam edin.Siz Engin Altan Düzyatan’ın hangi dizide görmek istersiniz.