Diriliş Ertuğrul Umur Bey kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler? Gerçek Tarihte Umur Bey Var mi


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 21:56
0

Diriliş Ertuğrul 2018 sezonu geç başlasa da diziye yeni giren karakterlerle izleyicinin ilgisini çekmeyi şimdiden başardı. Çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi olarak televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni giren karakterleri daha önce sitemizde paylaşmıştık. Şimdi ise en son Diriliş Ertuğrul Umur Bey kim gerçek adı ne daha önce hangi dizilerde rol aldı Gerçek tarihte Umur bey var mı Gerçek tarihte Umur Bey nasıl ölmüştür gibi izleyicilerin Merak ettiği konulari haberimize sizler için derledik.

Diriliş Ertuğrul Osman Gazi dönemi öncesinde Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul karakterini Hayat vermesiyle hikayeye giriş yapmıştı. büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Diriliş Ertuğrul dizisi reytinglerde de istediği ilgiyi gördü ve reklam gelirlerinden de oldukça yüksek gelir elde etti. yeni sezonda ise Engin Altan Düzyatan’ın diziden ayrılacağı haberleri diziyi biraz sarsa da diziye yeni giren karakterler arasında Umur Bey’in olması sarsıntıyı biraz daha hafifletecek gibi görünüyor.

Gelelim Diriliş Ertuğrul Umurbey kim olduğuna. Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisi Umur Bey’in gerçek adı Ünal Silver’dir. Ünal Silver Kasım ayında başlayacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Umurbey karakterine Hayat verecek.

Diriliş Ertuğrul Umurbey yani Ünal Silver 1948 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, yengeç burcudur. Ünal Silver daha önce oynadığı diziler Tuba Büyüküstünun başrol oyuncusu olduğu Gönülçelen dizisinde Burhan karakterine Hayat verirken Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Kuzey Güney dizisinde Atilla sinaner olarak izleyici karşısına geçti. Ayrıca 2012 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı ve yönettiği Benim İçin Üzülme adlı dizide rol alarak geniş kitlelere kendini tanıttı.

Oynadığı filmleri ise sırasıyla yazacak olursak Her şey sahte üçe karşı Truva Hokkabaz Mavi Kuş Yalancı Yarim Sessiz Fırtına gölge Bir Bulut Olsam Deli Saraylı Gönülçelen Beni Unutma demin İnsanları Kuzey Güney zenne Benim İçin Üzülme gibi dizilerden sonra şimdi de Diriliş Ertuğrul dizisinde Umur Bey olarak ekranlarda olacak.

Diriliş Ertuğrul dizisi Umurbey karakterini izleyen kişilerin Merak ettiği Bir diğer konu işse Gerçek tarihte Umurbey var mı Gerçek tarihte Umur Bey nasıl ölmüştür nasıl yaşamıştır gibi sorular olmuştur. Bu soruların ise şu an için cevabı araştırılıyor Birçok yerde yalan yanlış haberlerin yazılması diziyi kötü yönde etkilese de sizlere en doğru bilgiyi ulaştırmak için araştırmalarımız devam ediyor Gerçek tarihte Umurbey var mı yok mu en kısa zamanda haberimiz de olacaktır.