Diriliş Ertuğrul Evdokya Kimdir, Gerçek Adı Ne, Oynadığı Diziler Neler?


Güncelleme: 9 Ekim 2018 : 12:00
0

TRT’nin reyting rekortmeni dizisi diriliş Ertuğrul yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken aynı zamanda yeni karakter haberlerinde gelmeye devam ediyor. Son olarak Evdokya karakteri ile diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Evdokya kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Evdokya karakteri dizide Haçlıların içerisinde, Bizans dükünün karısı olarak karşımıza çıkacak. Dizide güzelliği ile göz dolduracak olan Evdokya karakterini daha önce Erkenci Kuş dizisinden tanıdığımız ve Polen karakterini canlandıran Kimya Gökçe Aytaç oynayacak. Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

Kimya Gökçe Aytaç 1989 doğumlu olup geçmişte bir başarısız evlilik yaşamıştır. 175 cm boyunda olan güzel oyuncu 55 kg ağırlığındadır. İstanbul doğumlu olan Kimya Gökçe, küçük yaşlarda tiyatroya ilgi göstermiştir. Craft oyunculuk ataölyesinde oyunculuk dersleri alan Kimya Gökçe, bir çok reklam ve dizi filminde rol almıştır.

İstikbal, Balparmak, Papia, Esenora gibi reklam filmlerinde oynadığı gibi Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi gibi dizilerde de rol almıştır. Ancak özellikle en son oynadığı Erkenci Kuş dizisindeki Polen rolü ile büyük ilgi görmüştür.

Kısa süreli Erkenci Kuş macerasından sonra diziden senaryo gereği ayrılmıştır. Ve hemen akabinde Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonunda yer aldığı haberleri gelmiştir. 2011 yılında Gökçe Özyol ile evlenen güzel oyuncu 2013 yılında boşanmıştır.Neden boşanmışlardır?

[kirmizitext]Diriliş Ertuğrul Neden Başlamadı? Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? <<<tıkla[/kirmizitext]

Çift aşırı geçimsizlik nedeni ile karşılıklı olarak tehdit ve hakaret davası açmışlardır. Daha sonra bu kavga ileriye gitmiş ve yumruklaştıkları haberleri sosyal medyada olay olmuştur. Hatta güzel oyuncunun bu kavga sonrası yüz kemiğinin kırıldığı belirlenmiştir. Sonrasında ise çift oturup anlaşmalı bir şekilde boşanma kararı almışlardır.