Diriliş Ertuğrul 14 Mart 110. Bölüm Fragmanı ve Özeti-Gıyaseddin Ölecek mi?


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 23:24
0

Diriliş Ertuğrul’da sular durulmak bilmiyor. Diriliş 14 Martta ekranlara gelecek 110. bölümde heyecan dolu sahneler bizleri bekliyor. Dizinin fragmanında ilginç detaylar ve gelişmeler yine bizi ekranlara kilitleyecek. Diriliş Ertuğrul 110. bölüm fragmanı ve özetini yazımızda bulabilirsiniz.

Dizinin son bölümünde Sultan Alaaddin’in  zehirlenerek ölmesi sonucunda tahta şehzade Gıyaseddin çıkmıştır. Zindana atılan Emir Saadettin aklanmanın bir yolunu bulmuş ve tekrar görevine dönmüştür. Emir Saadettin ve Mahperi Hatun’un dolduruşlarıyla babası Sultan Alaaddin’in ölümünden Ertuğrul Beyin sorumlu olduğu gafletine düşen Şehzade Gıyaseddin, Ertuğrul Beyi emrine çıkartır. Ertuğrul’dan suçunu itiraf etmesini ister fakat istediği cevabı alamayınca Ertuğrul Beyi zindana attırır.

Bu sırada Karacahir kalesine kaledar olarak atanan Günalp bey Emir Saadettin’den aldığı emirle Artuk, Bey, Bamsı ve Turgut Alp’i Sultan Alaaddin’i öldüren Erturul Bey’le iş birliği yapmak suçuyla esir alınır ve zindana atılırlar. Şehzade Gıyaseddin babasını öldürenlerin cezasının idam olduğunu söyler. Artuk Bey, Bamsı ve Turgut Alp ipin ucundadır. Onlar kim kurtaracak? Yada Kurtulabilecekler mi?

Kayı obasına yıllar sonra geri dönen Sungurtekin ise kardeşinin yaşadığı haksızlığa asla boyun eğmeyecektir. Ertuğrul Beyin yokluğunda onun vazifesini yapacak biri varsa o da benim diyen Sungurtekin herkese göz dağı vermiştir. Günalp ise Kayı boyunun ve toprakların hakimiyetinin kendisi olduğunu duyururken ahali ona karşı gelmiş ve Ertuğrul Beyin adaletinden merhametinden şüphe duymadıklarını söylemiştir.


Diriliş Ertuğrul Kurtulacak mi? Bamsı ve Artuk Bey Nasil Kurtulacak? 14 Mart Kim Ölecek


İbni Arabi’nin Ertuğrul’un suçsuzluğunu savunmasıyla Şehzade Gıyaseddin Ertuğrul Bey’in suçsuz olduğuna kanaat getirmiş ve Ertuğrul beyi vazifesinin başına geçmek üzere serbest bırakmıştır.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde en çok merak edilen konular arasında Artuk Bey, Bamsı ve Turgut Alp’in akıbeti yer alıyor.

Diriliş Ertuğrul 110. bölüm neler olacak? Diriliş Ertuğrul 14 Mart özeti