Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir neden ayrıldı? Ayrılık sebebi neydi?


Güncelleme: 22 Eylül 2018 : 14:23
0

Aşkları dillere destan olmuş iki ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir‘den kötü haber geldi. İlişkileri hakkında güzel şeyler söylenen Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir çiftine sanki nazar değdi. Çiftin Ayrılık haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Peki ünlü çift ayrıldı mı, neden ayrıldı? Ayrılık sebebi neydi?

[kirmizitext]Erkenci Kuş dizisi[/kirmizitext]nde başrol oynayan Demet Özdemir’in uzun süredir birlikte olduğu Seçkin Özdemir’den ayrıldığı söylentileri kulislerde konuşuluyor. Ayrılık haberleri ile ilgili henüz bir açıklama yapmayan çiftçimizden ilk adım Seçkin Özdemir’den geldi. Sosyal medya hesaplarında bir hareketlilik meydana geldi. ilk hareket Seçkin Özdemir’den geldi ve Seçkin Özdemir Demet Özdemir ile ilgili tüm fotoğraflarını silerek güzel oyuncuyu takipten çıkardı.

Seçkin Özdemir’den böyle bir hamle gelmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Çünkü daha önce Demet Özdemir’in başrol oynadığı Erkenci Kuş dizisinin diğer başrol oyuncusu Can Yaman ile yakın pozlarının kıskançlık uyandırdığı kulislerde konuşuluyordu. Acaba Ayrılık sebebi bu muydu?

Çift o kadar mutluydu ve çiftin o kadar düzeyli bir ilişkileri vardı ki 2019 yılında nişan yapacakları bile konuşuluyordu. Çift dört aydır aşk yaşıyordu ve evlilik yolunda ilerledikleri özellikle yakın çevreleri tarafından dile getiriliyordu. Ayrılık nedenini kıskançlık krizi olduğu özellikle Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile Demet Özdemir’in yakın sahneleri ikili arasında bir kıskançlığın oluşmasına neden olmuş.