DeFacto Reklamı Aras Bulut İyinemli’nin Partneri Kim? Adı, Yaşı Kariyeri


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 22:50
0

Defacto 2018-2019 yaz sezonu için hazırladığı kreasyonu başarılı bir reklam filmiyle tanıtıma çıkardı. Aras Bulut İyinemli ile geçen yıl anlaşma yapan Defacto, bu yıl da anlaşmasını yeniledi. Daha önce güzel oyuncu Hande Erçel ile partner olan Aras Bulut İyinemli yeni tanıtım filminde başka bir güzelle kamera karşısına geçiyor. Peki Defacto Aras Bulut İyinemli’nin partneri kim? Adı, yaşı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizin detaylarında..

Defacto reklam filminin ekranlara gelmesinin ardından Aras Bulut İyinemli’nin yeni partneri kim sorusu merak edildi. Güzelliği, fiziği ve tavırlarıyla dikkat çeken model kim? Defacto 2018-2019 tanıtım filminde izlediğimiz modelin ismi Laura Grassi. Aslen Milano’lu olan yabancı güzel 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Ülkesinde oldukça tanınan ve gözde bir model olan Laura Grassi ülkemizde de izleyenler tarafından ilgi toplamayı başardı.

Aras Bulut İyinemli ve Hande Erçel’in reklam yüzü olduğu Defacto reklam filmi izleyenler tarafından büyük ilgi görmüştü. İki sevilen oyuncunun uyumu başarılı bulunmuştu. Cuk oturur mükemmel durur sloganıyla hazırlanan reklam filminde bu yıl Aras Bulut İyinemli’ye farklı bir modelin eşlik etmesi izleyenleri şaşırttı. Hande Erçel – Aras Bulut İyinemli çiftini fenomen haline getiren reklam filminin yeni modeli de bir süre sonra izleyenlerin dikkatini çekmeye başladı.

Defacto reklam filminin yeni mankeni Laura Grassi 18 yaşından itibaren modellik yapmakta. Fashionfluencers ajansına bağlı olarak çalışmakta. Defacto yeni reklam filmi için ekranlarda görülmemiş bir yüz aradı. Ve bunun için uzun bir araştırma sürecinin ardından Laura Grassi  ile anlaşma imzaladı.

Daha önce İrem Derici ve Hande Erçel gibi ünlü isimleri model olarak kullanan Defacto, Laura Grassi ile birbirinden güzel tanıtım filmleri çekmeye devam ediyor.