Darısı Başımıza Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde?


Güncelleme: 4 Temmuz 2018 : 22:47
3

Bol kahkaha söylemi ile yola çıkan Darısı Başımıza genç başrol oyuncuları Ozan Dolunay, Elif Doğan ve birde duayen oyuncu Devrim Yakut ile yaz sezonunda ekranların şenlendirecek gibi. Dizinin çekimlerine başlandığı bilgisi geldi. Peki dizi nerede çekiliyor?

Deniz Dargı tarafından kaleme alınan ve Gold Yapım’ın hazırladığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hasan Tolga Pulat oturuyor. Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan yaz dizinin kadrosunda Darısı Başımıza” Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut’u buluşturdu. Dizinin oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün ve Eda Başlamışlı yer alıyor.

Dizinin çekimleri ilk önce İzmir’de başlıyor. İzmir’de birkaç bölüm çekildikten sonra dizinin seti İstanbul’a taşınacak. İstanbul’da seti kuracak olan ekip şuan için bu bilgiyi saklı tutuyor. İlerleyen günlerde dizinin fanları için ayrıntıları paylaşıcaz. Peki dizinin konusu ne?

Dizide Zerrin büyük fedakarlıklarla çocuklarını büyütmüş bir annedir. Artık çocuklarının mürvetini görmek istemektedir. Ancak çocuklarından evliliğe dair hiç ses çıkmamaktadır. Zerrin’in tüm umutları kaybolacakken yurt dışında eğitim almış ve kariyerinin peşinde koşan kızı Öykü’den mutlu haber gelir. Öykü evlenmek istediğini ve bir erkekle görüştüğünü annesine açar. İşte asıl hikayede o anda başlar.

[kirmizitext]Darısı Başımıza Oyuncuları Ve Karakterleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Kız isteme günü gelip çatmıştır. Zerrin dünürleri ile tanışacağı günü beklerken kötü bir sürprizde onları beklemektedir. Aksoy ve Arslansoy aileleri karşı karşıya gelmiştir. Eski defterler açılır. Aşk, mutluluk ve kahkaha dolu bir dünya o anda izleyicileri de içine çekecektir.

Comments are closed.