Darısı Başımıza İzlendi mi Reytingleri Nasıl? Erken Final Var mı?


Güncelleme: 4 Temmuz 2018 : 22:39
1

Darısı Başımıza dizisi Show TV ekranlarında 2018 yaz sezonu dizisi olarak seyirciyle buluştu. Seyirci için cıvıl cıvıl bir dizi olarak nitelendirilen darısı başımıza güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizi konusu ve oyuncu kadrosu itibari ile adından sıkça söz ettirirse de dizinin tutup tutmayacağı merak konusu. Show TV’nin çiçeği burnunda dizisi darısı başımıza tuttu mu, izlendi mi, erken final kararı mi aldı?

Gold filmi yapımcılığında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Darısı Başımıza, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı ve Barış Yöş’ün yönetmenliğini yaptığı romantik komedi türünde bir yaz dizisidir. Tanıtım fragmanları çok önceden TV’lerde gösterilen dizinin oldukça renkli bir senaryosu mevcut. Dizinin tutup tutmayacağı gerçekten merak konusu. Özellikle ilk 6 bölümlük bir anlaşma yapılmış kanalla. Dizinin ilk 6 bölümü eğer izleyiciden olumlu not alırsa ve reytinglerde hatırı sayılır bir puan söz konusu olursa dizinin diğer bölümleri çekilmeye başlanacak ve büyük ihtimal dizi yeni sezon için kanaldan ve yapım şirketinden onay almış olacak.

[kirmizitext]Darısı Başımıza Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde? için tıklayınız[/kirmizitext]

Darısı başımıza dizisinin ilk aylık  performansına geçmeden önce dizimizin kısaca konusundan bahsedelim. Darısı başımıza dizisinde Zerrin karakteri kendisini çocuklarına adamış fedakar bir annedir. Hayattan beklentisi çocuklarının mürüvvetini görüp onların mutlu bir hayat kurduğuna şayet olmaktır. Ancak ne yazık ki Hayaller gerçekleşmektedir. Büyük kızı Rüya eski eski bir oyuncuya uzaktan aşık olmuş ve kendisine gelen taliplere bakmamaktadır.

Küçük oğlu Serkan ise tam bir ana kuzusudur ve evden kolay kolay çekip gideceği yoktur. Ortanca kız Öykü ise tamamen kariyer odaklı bir hayat tarzı çizmiş ve yurtdışında çalışmaktadır. Zerrin çocuklarından tüm ümidini tam kesmişken Öykü’nün evleneceği haberi Zerrin’i mutlu eder. Hikayemiz de tam bu anda başlamış olur.

Darısı başımıza dizisinin nasıl bir performans izlediğini en kısa zamanda siz değerli takipçilerimize paylaşacağız. Dizinin reyting skalası nasıl, İlk ay performansı nasıl gerçekleşti, reytinglerde güzel sonuçları aldı mı, reating puanları nasıl gibi birçok sorunun cevabını bu başlık altında altında görebileceksiniz.

[mavitext]4 Temmuz 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları! Darısı Başımıza mı Kalbimin Sultanı mı? için tıklayınız[/mavitext]

Comments are closed.