Çukur Vartolu Gerçekten Öldü mü? Diziden Çıktı mı?


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 21:38
5

Çukur dizisinin yakışıklı oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil dizideki adıyla Vartolu gerçekten öldü mü? Vartolu bilindiği gibi Koçovalılarla karşı karşıya gelmiştir. Yamaç ve Selim Vartolu’dan nasıl kurtulacaklarını düşünürken İdris babanın Vartoluya çukurdan gitmesi için verdiği mühlet dolmuştur. Fakat Vartolu Çukuru terk etmemekle birlikte selimin ailesinin kaçmasına yardım etmiştir, hal böyle olunca olaylar iyice çığırından çıkmıştır.

Çukur Final Mi Yapıyor Buradan Öğrenebilirsiniz

Koçovalı’lar Vartolu’yu öldürmek ister ve Vartolu’nun evine baskın yaparlar. o sırada olaylar farklı boyutlara taşınmıştır. Vartolu’nun arabasının önü kesilir ve içinde Vartolu’nun olduğu düşünülen arabaya kurşun yağdırırlar ama Vartolu olacakları önceden tahmin ettiği için tedbirini almıştır. Zaten olacakları Yamaç da kestiremediği için plan yapmaktan başka çaresi kalmadığı için Celasun’dan yardım ister. Celasun, Aliço, Aliço’nun arkadaşı, Yamaç ve Vartolu arasında akıl almaz plan yapılmıştır.

Hiç bir şeyden haberi olmayan Beyefendi ise kendi çapında Selim’in de onayı ile olacakların önüne geçebilmek için Vatolu’nun ortadan kaldırılmasının iyi bir plan olduğunu düşünerek bu tuzağı kurar.  birbirinden habersiz iki plan gayet güzel işlemiştir. Beyefendi Vartolu’nun arabasına sıktırınca Vartoluyu öldürdüm zanneder, Yamaç zaten çoktan kaçırtmışken Vartoluyu tek üzüntüsü kimsesiz ailesi olmayan Aliço’nun arkadaşına kıyılmış olmasıdır. 

Üzüntüsünden bu işi kimin yapmış olacağını daha derinden irdeleyerek Beyefendi’ye giden yola bir bir adımlarını atar. Tabi ki bu arada Vartolu ölmemiş ve onu kim öldürdüğünü merak edip oda bu olanların hesabını sormaya kararlıdır. Yeni bölümde bizleri neler bekliyor? Yamaç ve Vartolu kardeşler birlik olup beyefendiyi karşına alacaklar mı? Vartolu, Selim’in açığa çıkması riskine karşın Yamaç ile birlik olacak mı? Beyefendi bu arada boş durmayacak ama ne yapacak? Sizlerin yorumları bizler için önemli. Düşünceleriniz bizimle paylaşabilirsiniz.


Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı, 19 Şubatta Neler Olacak? <<< tıklayınız


5 YORUMLAR

  1. Anonim sana katılıyorum vartolu çıkarsa dizi kimse izlemez hiç izlenmez ben izlemem ve diyer arkadaşlarıma da tavsiye etmem ??

  2. Vartolunun filimden cıkmasi bence cok izleyici kayb edeceğine işaret eder cukuru dizisi herkesin adına kunusmiyorum ama vartolu yoksa benim icin çukur diziside yok demektir

  3. Bana göre vartolu ölürse dizi biter o kadar net !!! Ben izlemem yani başkasının adına konuşmayayım da?

Comments are closed.