Çukur Sezon Final Tarihi Belli Oldu! 11 Haziran’da Sezon Finali


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 22:17
0

Show TV’nin sezona damga vuran dizisi Çukur, final mi yapacak sezon finali mi yapacak soruları sonunda yanıt buldu. Çukur yeni sezonda devam etmek üzere 11 haziran 30. bölümü ile sezon finali yapacak. 3 aylık bir aranın ardından dizi tüm heyecanıyla eylül ayında tekrar izleyicisiyle buluşacak. Çukur sezon final tarihi resmi ağızlardan açıklandı.

Yayınladığı günden itibaren başarısını katlayarak yoluna devam eden fenomen dizi Çukur takipçilerini sevindirdi.  Dizinin final yaparak tamamen ekranlara veda edeceği haberleri böylece yalanlanmış oldu. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen reyting listelerinde çoğu zaman zirvenin sahibi olmayı başaran bir projenin devam etmemesi hem kanalın hem de yapım şirketinin aleyhine olurdu. Çukur için en doğru karar Sezon finali yapması oldu.

İstanbul’un en belalı mahallelerinden biri olan Çukur’da liderlik savaşı veren insanların çoğu zaman kanlı savaşı izleyiciye aktarılıyor. Hikaye basit gibi dursa da konu izledikçe kendini içine çeken farklı bir havaya sahip. Her bölümün finalinden sonra yeni bölümün iple çekildiği, bütün karakterlerin seçkin oyuncular tarafından hayat bulduğu Çukur dizisi 2. sezon onayı almaya başardı.

Kadrosunda Aras Bulut İyinemli, Dilan Deniz Çiçek, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ahmet Tansu Taşanlar, Zeynep Kumral ve Alperen Duymaz gibi kaliteli isimlerin yer aldığı dizi için İstanbul’da bir mahalle özenle dekor edildi. Kamera önünde gördüklerimizin dışında onlarca insan arka planda emek harcıyor.

Dizi oyuncu kadrosu ve hikayesi dışında müzikleriyle de ses getirdi. Çukur her detayıyla özenle hazırlanmış başarılı bir dizi. Tüm bunlar bir araya gelince dizinin ikinci sezon devam etmesi de kaçınılmaz oldu. Ay Yapım imzası taşıyan dizi, Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli tarafından yönetiliyor. Senaryosu ise Gökhan Horzum’un sihirli kaleminden çıkıyor.

Çukur 11 haziran pazartesi akşamı 30. bölümü ile sezon finali yapacak..