Çukur Paşa Öldü Mü Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 23:31
0

Çukur dizisi 5. bölüm final sahnesinde Aliço namlusunun hedefine Paşa ve Emmi’yi almıştı. Paşa dizide çok defa namlunun ucuna gelmiştir. bunlardan bazılarını hatırlayalım. İzleyenlerin yüreğini ağzına getiren sahnede silah patlamış ama kimin vurulduğu anlaşılmamıştı. Herkesin kafasında aynı sorular Paşa öldü mü diziden ayrılacak mı? İşte Ayrıntılar. Ancak Paşa, bu işten kurtulmuştur.

Geçtiğimiz bölümünde Selim içerideki hainlerden biri olan İsa’nın intihar etmesini sağladıktan sonra Yamaç’ın aklını karıştırmak için yeni bir plan yapar ancak bu plan Selim’in umduğu gitmez. Selim’in planı Emmi ve Paşa’dan birinin hain olduğunu söyleyerek Yamaç’ın kafasını karıştırmaktır. Yamaç büyük bir çıkmazın içindedir. Yanına Aliço’yu da alarak Selim ve Paşa’yı uzaktan izler. Aliço silahını Emmi ve Paşa’ya doğru hedef alır. Namlusunu son olarak Paşaya yöneltir ve bir el silah sesi duyulur. İşte bu noktada Çukur dizisi Paşa öldü mü diziden ayrıldı mı soruları izleyenler tarafından merak konusu oldu.

[kirmizitext]Çukur Dizisi 20 Kasım Ayrılamam Çukurdan Rap Şarkısı ve Sözleri [/kirmizitext]

Çukur dizisi Paşa ölmeyecek. Aliço’nun Selim’in planını ortaya çıkarmak için yaptığı bir oyun olduğu ortaya anlaşılacak. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Paşa diziden ayrılmayacak. Dizinin öne çıkan isimlerinden Paşa Koçovalının iş bitiren güvendiği bir adamıdır. Mahallenin babası gibidir. Daha uzun süre Çukur dizisinde izleyici karşısına çıkmaya devam edecek. Peki dizinin son bölümünde Paşa bu sefer Medet’in namlusundadır. Vartolu ölmeden önce Medet’e yemin ettirmiş ve eğer bana bir şey olursa onu öldürmesini söylemiştir.

Heyecanın ve aksiyonun hiç eksik olmadığı Çukur, yeni bölümleriyle Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.