Çukur Halil’in Kutusunda Ne Var? Neyi Saklıyor?


Güncelleme: 1 Ekim 2018 : 22:47
0

Çukur’da Halil karakteri herkesi heyecana sürükledi. Aynı zamanda da meraklandırdı. Vartolu’nun sığındığı virane evde karşısına çıkan Halil meczup hali ile izleyenleri meraklandırdı. Hele bir de sandık var ki, kimseyi dokundurmuyor. O sandıkta ne var? Halil gerçekte kim?

Halil gerçekte kimdir bilinmez ama bazı ip uçları dizinin 1 ekimde yayınlanan bölümünde verildi. Mesela Yamaç, Aliço’ya bir komutanından bahsetti. Halil, Aliço’nun komutanlarından birisi olabilir. O sandıkta ise Aliço ile ilgili bazı bilgiler olabilir. Yamaç’ın söylemleri ve Aliço’nun hali arasında Halil’in bir bağlantısı olabilir.

Halil de Aliço gibi meczuptur, kendi halindedir. Vartolu bir kutuya uzanmaya çalışmış ancak Halil kendisini kaybeder bir şekilde kutuya dokunmamasını istemiştir. Kutu da o kadar önemli ne vardır. Bunların hepsi ilerleyen bölümlerde yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Peki Halil karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Sermet Yeşil dizide Halil karakterini canlandırmaktadır. Sermet Yeşil kimdir, Halil karakterinin geçmişinde neler gizlidir, Ayrıntılı bilgiler için [kirmizitext]BURADAKİ[/kirmizitext] yazımızı okuyabilirsiniz.