Çukur Hale (Gazeteci) Öldü Mü? Elif Doğan Diziden Neden Ayrıldı


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 23:21
0

Çukur Dizisi Show Tv ekranlarında heyecanla izlenirken Yamaç artık Baykal’a ulaşmış ve Beyefendi’nin Baykal olduğunu öğrenmiştir. Bunun üzerine Baykal’a ait olan antik araba müzesi, inşaatlar, resteorant vs ne varsa yakmış ve Baykal’ı çıldırtmıştır.

Baykal da artık kartları açık oynayacağını söyler ve Yamaç’tan kurtulmak için son çare olarak gazeteci kız Hale’yi Çukur’da öldürtüp suçu da Yamaç’a atacak ve Yamaç’ı Emrah’a tutuklatacaktır. İyice köşeye sıkışan Baykal artık daha da acımasız olacaktır.

Evinden çıkamayan Baykal gazeteci kız olan Hale’yi aramış ve tuzağa çekmiştir. Hale’nin peşine adam takan Baykal O’nu Çukur’a gittiği anda öldürtüp Yamaç’ı katil olarak içeri attıracak. Aliço’nun aşık olduğu Hale’nin vurulması Aliço’yu da derinden yaralayacaktır.

Çukur dizisinde Hale karakterine can veren Elif Doğan güzelliği ve zerafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve diziden senaryo gereği ölerek ayrılmıştır. Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Küçük Sevgilim Şarkısı ve Sözleri İçin Tıklayınız