Çukur Final Tarihi Belli Mi? Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 21:28
0

2017-2018 sezonun en çok ses getiren dizilerinden biri olan Çukur ne zaman final yapacak? Ekranlarda boy gösteren diğer dizilerden oldukça farklı ilerleyen Çukur dizisi hayranları dizinin final tarihini merak ediyor. Türk dizi anlayışına farklı bir boyut getiren yabancı film tadında izlediğimiz Çukur kaçıncı bölümde final yapacak?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, özgün senaryosuyla büyük ilgi gören oyun içinde oyunun olduğu Çukur, yeni sezonda devam edecek mi? Show Tv, Çukur için devam mı tamam mı diyecek? Son yıllarda en başarılı yapımlar arasında gösterilen ve pazartesi akşamları birinciliği elden bırakmayan Çukur final tarihi belli mi?

Çukur Ne Zaman Final Yapacak?

Sosyal medya ve diğer platformlarda dizinin final tarihi ve yeni sezonda devam edip etmeyeceği yönünde sorular sıklıkla sorulmaya başladı. Dizinin uzun süre ekranlarda devam etmesi için dizi severler örgütlenmiş halde destekleyici yorumlar yapıyor. Dizinin başrol oyuncuları Ercan Kesal, Aras Bulut İyinemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, ve Perihan Savaş gerçekten rollerini başarıyla yerine getiren mükemmel oyuncular.

Sıradan bir aşk yada aksiyon dizisi değil Çukur. Aksiyonun içinde aşkı, nefretin içinde kardeşliği ve dostluğun içinde düşmanı barındıran her an sürprizlere açık senaryosuyla seyirciyi kendine bağlayan bir proje. Her bölüm sonrasında acaba haftaya ne olacak sorusunu merak ettiğimiz ve gelecek bölümü iple çektiğimiz kaliteli bir dizi. Bu yüzden uzun süre yayın hayatına devam etmeyi hak ediyor.

Dizinin yeni sezon için onay alıp almadığı henüz resmi olarak açıklanmadı. Geçtiğimiz sezon aynı başarı ivmesini yakalayan İçerde dizisi de yüksek reyting oranlarına rağmen ilk sezonda final yapmıştı. Çukur dizisi için de aynı durum söz konusu olabilir. Dizi haziran ayında final yaparak ekranlara veda edebilir. Yada 2. sezon için onay alarak yayın hayatına 2019 sezonunda da devam edebilir.

Show TV’nin 2018 sezonunda ekrana getirdiği yeni projeler kanalı büyük hayal kırıklığına uğrattı. Başta Rüya dizisi olmak üzere Klavye Delikanlıları ve Kalp Atışı art arda final kararı alarak ekranlara veda etti. Fakat Çukur dizisi olağanüstü başarısıyla kanalı tek başına kurtarmaya yetti. Her pazartesi zirveyi kimseye kaptırmayan Çukur dizisinin devam etmesi için kanal her türlü imkanı kullanacaktır. Çünkü Çukur dizisi sıra dışı konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla daha uzun süre Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşmayı hak eden düzeyde bir proje.

Ercan Kesal’in aylar önce yaptığı bir açıklamada dizinin reytinglerinin çok iyi gittiğini aynı başarı grafiğini çizmeye devam ettiği sürece 2. sezon onayı alacağını açıkladı. Bu açıklamalar doğrultusunda Çukur dizisinin yeni sezonda da devam edeceği çıkarımını yapabiliriz.

Çukur dizisi 30. bölümü ile 11 haziranda sezon finali yapacak. 

Siz Çukur dizisinin yeni sezonda da devam etmesini istiyor musunuz? Çukur dizisi final mi yapmalı devam mı etmeli düşünceleriniz bizler için önemli. Yorum kısmında dizinin devam etmesi yönündeki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.