Çukur Dizisi Cemil Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 22:25
1

Selim dizide Cemal’i öldürmüş ve onun evine tekrar gitmiştir. Evde Selim gezinirken eve birisi gelir. Selim silahını çıkarır ve adamla kavga etmeye başlar. Bu kişi Selim’in öldürdüğü Cemal’in kardeşi Cemil’dir. Çukur Dizisi Cemil Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Selim Cemal’i öldürdüğü için vicdan azabı çekmektedir. O  sırada kardeşi ile karşılaşmış ve ona iş teklifi yapmıştır. Selim kendisini Cemil’den gizlemektedir. Ancak evdeki kamera her şeyi kayıt altına almıştır. Cemil bu kamerayı izlemiş midir? Selim’in abisinin katili olduğunu öğrenmiş midir? Peki Cemil gerçekten Cemal’in abisi olduğu konusunda doğru mu söylemektedir.

Cemil’i Selim’in yanına gönderen kişi Beyefendi midir? Selim’in hareketlerini attığı adımları yakından takip etmek için böyle bir yol izlemiş olabilir. Vartolu’nun yaptıklarından sonra Baykal kimseye inanmamaktadır. Bunun içinde Çukur’u ele geçirmek için önemli adamlarından Selim’i yakından takip edecektir. Peki Selim’in yanına yerleştirilen Cemil kimdir? Gerçek adı ne?

[kirmizitext]Çukur Dizisi Sena’nın Abisi Kimdir? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler? için tıkla[/kirmizitext]

Tolga Sala Diriliş Ertuğrul dizisindeki Hamza Alp karakteri ile karşımıza çıkmış ve oldukça beğenilmiştir. Gösterdiği performans ile sektörde de adını duyuran yakışıklı karakter bir çok projenin aranan ismi olmuştur. Kısaca Tolga Sala’nın hayat hikayesine göz atalım. 18 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu olan oyuncumuz Yer Gök Aşk dizisi ile karşımıza çıkmıştır. Melisa Aslı Pamuk ile yaşadığı aşkla Türkiye’nin gündemine oturan Tolga Sala Lale Devri, Kızıl elma ve Diriliş gibi beğenilen yapımlarda rol almıştır.

Tolga Sala 176 cm boyundadır ve 74 kilogram ağırlığındadır. Oynadığı diziler Yer Gök Aşk, Kızıl Elma, Diriliş Ertuğrul ve Çukur’dur. Sektörde kariyer basamaklarını hızlı adımlarla çıkacak olan Tolga Sala’nın şuan için oynadığı sinema filmleri bulunmamaktadır. Tolga Sala Çukur dizisinde Cemil karakterini canlandırmaktadır. Cemil, Selim’in yanında onun adamı olarak çalışmaktadır. Ancak Selim karısı ile aşk yaşayacak ve dizide taşları yerinden oynatacaktır.

Comments are closed.