Çukur Dizisi Baykal Kimdir? Gerçek Adı-Karakter Analizi


Güncelleme: 2 Kasım 2017 : 19:45
0

Çukur dizisi muhteşem kadrosunu zenginleştirerek devam ediyor. Diziye yeni bir karakter daha dahil oldu. Baykal karakteri dizide dengeleri değiştirebilecek bir karakter. Dizide Baykal karakteri kimdir? Nasıl bir karakter? İşte detaylar.

Dizide Baykal karakteri yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden olacak, aşırı hırslı kişiliği ve zekâsı ile mafya dünyasına kök söktürecek. Koçovalı Ailesi ile Vartolu arasındaki büyük mücadelenin tam kalbinde yer alacak Baykal, işlerin seyrini değiştirme konusunda kilit bir role sahip olacak. Senaristler tarafından özellikle diziye dahil edilen bu karater ne Yamaç’tan yana olacak ne de Vartolu’dan. İkisi arasında çıkarları doğrultusunda hareket edecek. Peki Çukur dizisinde Baykal karakterini canlandıran oyuncumuz kimdir?

Burak Sergen 1961 Ankara doğumludur. Işıl Sergen işe 199 yılında evlenmiştir. Cansın Sergen adında bir çocuğu vardır. Babası tiyatro sanatçısı olan Semih Sergen’in annesi ise opera sanatçısı Serap Sezer’dir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümü mezunudur.

Usta oyuncunun oynadığı bazı sinema ve dizi projeleri şunlardır;  Sen Benimsin (Şimal Toprak) (TV Dizisi), Kara Sevda (Galip) (TV Dizisi), Yunus Emre: Aşkın Sesi (Sinema Filmi),  Saklı Kalan (Tarık) (TV Dizisi), Kızıl Elma (Süleyman Hekimoğlu ) (TV Dizisi), Aşk Kırmızı (Galip) (Sinema Filmi),  Araf Zamanı (Veysel) (TV Dizisi), Sultanın Sırrı (Derviş) (Sinema Filmi), Aşk ve Ceza (Beşir Ağa) (TV Dizisi), Zoraki Başkan (Reis) (TV Dizisi), Sultan Avrupa’da (Sultan Abdülaziz) (Sinema Filmi), Masumlar (Galip) (TV Dizisi), Mevlana Aşkı Dansı (Şems-i Tebrizi) (Sinema Filmi), Derdest (Bülent Yıldırım) (TV Dizisi), Dicle (Seyit) (TV Dizisi), Dede Korkut Hikayeleri  gibi dizi ve sinema projelerinde görev almıştır.

Burak Sergen videosu izle