Çukur Dizisi 26 Şubat Neler Olacak,18. Bölüm Frgamanı


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 09:45
1

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur’da sular durulmak bilmiyor. Her hafta yepyeni heyecan ve aksiyon sahnelerine tanık olduğumuz Çukur dizisi 26 şubatta neler olacak ve 18. bölüm fragmanı haberimizin devamında. Vartolu öldü mü? Komiser Emrah kim? Vartolu ölmedi ise nerede? Komiser Emrah Çukur’a kim için ne için geldi sorularının yanıtını arayan izleyici 17. bölümde ekrana kilitlendi. Soluksuz izlenen bir bölümün ardından Söz dizisi 26 şubatta neler olacak?


Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim?


Başrollerinde Aras Bulut İyinemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal ve Dilan Çiçek Deniz gibi hem usta hemde genç oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi nefes kesen sahneleriyle hafta boyunca adından söz ettiriyor. Dizinin son bölümünde Vartolu’nun evinden çıkan cenaze Çukur’da bütün dengeleri alt üst etti. Çukur’da ki yüzleşme eskisinden daha sert olacaktır. Başta Sena, Yamaç ve İdris olmak üzere mahalleye gelen davetsiz misafirden paylarını alacaktır. Diziye yeni dahil olan Emrah Komiser Çukur’da derem etkisi yaratmıştır.

Komiser Emrah rolüyle Çukur dizisine dahil olan Alperen Korkmaz oldukça ters köşe bir karaktere hayat veriyor. Psikopat bir polis olan Komiser Emrah’ın hedefinde Çukur vardır. Yamaç Çukur’u Emrah’ karşı korurken ona kim yardımcı olacak? Bizim düşüncemiz Vartolu ölmedi, ölen büyük ihtimal Aliço’nun arkadaşı. Beyefendi dahil herkes Vartolu’nun öldüğünü düşünüyor fakat Vartolu Yamaç’ın elinde. Yamaç, Komiser Emrah’a karşı Vartolu’yla birlikte hareket edecektir. Vartolu beyefendinin kendisini öldürmek istediğini öğrenirse Yamaç’la birlikte ona karşı hareket edecek ve intikam alacaktır.

Heyecan, polisiye ve aksiyon dozunun giderek artıran Çukur’da dengeler bir anda alt üst oldu. Düşman dost, dost düşman olurken Çukur için mücadele edenler artmaya başladı.

Çukur 26 ocak neler olacak? Çukur 18. bölüm fragmanı ve özeti ayrıntılarını sizler için paylaştık.

Çukur 18. bölüm tüm heyecanıyla 26 şubat pazartesi Show Tv’de…

Comments are closed.