Çukur Berkun Diziye Yeni Giren Bir Karakter mi?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 21:39
0

Çukur Berkun kimdir? Çukur’a yeni bir karakter girdi. Emrah’la karşılaşan bu karakter bir terzinin dükkanında karşılaşırlar. Havalı tavırlarıyla dikkat çeken Berkun kimdir? Kimin oğludur?

Berkun havalı, zengin bir çocuktur. Zengin babası sayesinde her istediği olmuş bir kişidir. Babası mafya olan Berkun emrah’la bir terzide karşılaşmış ve onun sırasını almak istemiştir. Tabi bun yaparken de Emrah’a karşı ileri geri konuşmuştur. Emrah’tan tonla dayağı yiyen Berkun babası sayesinde bunun öcünü alacaktır.

Bu arada Berkun kimdir? Ana karkater mi sorusu akıllarda olabilir. Asıl karkater Berkun’un babasıdır. Berkun’un babası ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacaktır. Zaten sahnenin gelişiminden de anlaşılacağı gibi bir terzide gereksiz bir dayak sahnesi öylesine çekilmiş değildir. Diziye sağlam bir karakter giriş yapacaktır. Bu karakter kimdir?

Berkun’un babası Söz’ün Çolağı mı? Yoksa Söz’ün Ali Haydar’ı Berkun’un abisi olarak mı diziye giriş yapacak? Siz ne dersiniz? Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

[kirmizitext]Söz Dizisi Hafız (Ali Haydar) Diziden Neden Ayrıldı? için tıklayınız[/kirmizitext]