Çukur Baykal (Burak Sergen) Neden Ayrıldı? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 2 Nisan 2018 : 16:04
0

Show Tv’de ekrana gelen Çukur,  her bölümde olduğu gibi bu bölümde nefesleri kesti. Dizinin başından itibaren yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden birine hayat veren Baykal ve Yamaç arasında kılıçlar çekilmiş ve savaş başlamıştı.Dizinin 23. bölümünde silahların konuştuğu çetin mücadele sonucunda bir kişi hayatını kaybedecek. Birden çok düşmanı olan Baykal ölecek. Peki dizide kilit bir karaktere hayat veren Çukur Baykal diziden neden ayrıldı? Burak Sergen Hangi dizide oynayacak? 

Çukur son bölümde Baykal’ın kaçırılmasından haberdar olan Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak  Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Ailesinin kaçırıldığını öğrenen Yamaç şaşkınlık içindeyken, Saadetin de kaçırılanlar içinde olduğunu duyan Vartolu çılgına döner.

Yamaç ve Vartolu  Elvis’in bu tehlikeli hareketi karşısında deliye döner. Oldukça psikopat ve gözü kara biri olan  Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmamaya kararlıdır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim olan komiser Emrah  tarafından kurtarıldı. Emrah’ın bu hamlesi başından beri düşman olduğu Yamaç’ı oldukça şaşırttı. Yamaç, Emrah’ın neden Koçavalı kadınlarını kurtardığını sorgularken bu soruyu Sena’ya yöneltecektir. Aldığı cevap Yamaç’ı bir kez daha şaşırtacak.

Yamaç ile Vartolu arasındaki iş birliği Baykal’dan kurtulup Koçavalı kadınlarını kurtarana kadardı. İkili arasındaki savaş kılıçları tekrar çekilmiştir. Baykal’ın ipini çekmek isteyen tek kişi sadece Vartolu ve Yamaç değildir. Aliço, Hale’nin Baykal’ın verdiği emirle öldürüldüğünü Laz’dan öğrenmiştir. Hale’nin Baykal tarafından öldürüldüğünü duyan Aliço şimdi Baykal’a herkesten daha düşmandır.

Heyecan, aksiyon ve nefes kesen bir bölüm sonunda Baykal ölecek. Çukur dizisinde Baykal karakterine başarıyla hayat veren Burak Sergen senaryo gereği ölerek diziden ayrılacak. Şimdi merak edilen konu Çukur’un ana kahramanlarından biri olan Baykal diziden enden ayrıldı? Çukur Baykal diziden neden ayrıldı? Burak Sergen’in yeni dizi projesi ne? 

Burak Sergen’in diziyle anlaşması 23. bölüme kadar olduğu başından bilinen bir durumdu. Yapım şirketi ve Burak Sergen arasında 23 bölümlük bir anlaşma imzalandı. Ve senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Burak Sergen’in yeni projesini en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.