Çukur Aliço’nun Planı Ne? Aliço Laza Ne Yapacak?


Güncelleme: 27 Mart 2018 : 00:56
0

Dizinin en esrarengiz ve gizemli karakteri Aliço’nun hikayesi herkes tarafından oldukça merak edilirken dizinin son bölümlerinde ön plana çıkmaya başladı. Son olarak 22. bölüm sonunda Aliço’nun nişancı Laz’ı yakalaması geceye damga vurdu. Şimdi asıl merak edilen ise Aliço Laz’a ne yapacak? Çukur Aliço’nun planı ne? 

Aliço ve Laz arasındaki bağlantıya gelmeden önce Aliço’nun hikayesi hakkında kısa bir bilgi verelim. Aliço’nun ne zaman ve nasıl bu hale geldiği dizinin başladığı günden itibaren merak ediliyor. Ve dizide olaylar geliştikçe bunun arka planın da kimin olduğu kısmen ortaya çıkmaya başladı. Aliço’nun bu tramvayı askerde yaşadığını düşünüyoruz. Eğer askere gitmeden önce bu halde olsaydı zaten askere alınmazdı. Ve Aliço’nun bu hale gelmesinde etkili olan Travmanın sebebi Laz’dan başkası değildir.

Laz geçtiğimiz bölümlerde diziye dahil olmuş keskin nişancıdır. Keskin nişancı Laz hepimizin bildiği üzere Baykal’ın adamıdır. Aliço ve Laz arasında önemli bir bağ var. Ve bu bağın askerlikten geldiği ortaya çıktı. Aliço’nun yaşadığı travmanın askerde yaşandığını ve bu travmanın sebebinin de Laz olduğunu sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda sizlerle paylaşalım.

Dizinin son bölümünde kesin nişancı Laz, Aliço’yu tuzağa düşürdüğünü zannederken kendisi onun tuzağına düşer. Aliço’nun sevdiği kız gazeteci Hale’yi öldüren Laz’dır.  Hale’nin ölümüyle büyük bir yıkım yaşayan Aliço ondan kalan ses kaydını dinlerken hem kendisi hemde izleyenler olarak duygusal anlar yaşadık.

Aliço yaşadığı bu büyük acıyı kimsenin yanına bırakmayacaktır. Hem Baykal’dan hem de Laz’dan intikamını alacaktır. Dizinin yeni bölümüne Aliço sahneleri damga vuracak. Çukur Aliço’nun hikayesi, Çukur Aliço’nun askerlik geçmişi soruları da 23. bölümde cevap bulacak.