Çukur 23. Bölüm Fragmanı-Çukur’da Elvis Dönemi Başlıyor!


Güncelleme: 27 Mart 2018 : 08:50
2

Çukur bomba bir bölümü geride bırakırken yeni bölüm için heyecanı dorukta bıraktı. Çukur’dan bir Elvis geçtiki sormayın dostlar. Çukur’un tüm kadınlarını kaçırdı ve hem Yamaç’a hem İdris’e hem Vartolu’ya hem de tüm ahaliye haddinizi bilin dedi. Çukur 23. Bölüm için heyecanı dorukta bir fragman bekleniyor. Bizde en az sizler kadar heyecanlı ve sabırsızız. Çukur 2 Nisan Pazartesi bölümünde heyecan dorukta olacak.

Çukur 23 bölüm fragmanını beklerken isterseniz kısa bir özet geçelim ve 2 nisan 23. Bölüme ait bazı detayları verelim. Yamaç ve Vartolu Baykal’a oynadıkları oyun sonrası büyük bir ateşin fitili yakmışlardı. Baykal’a oyun oynamanın bedelini hiçte beklemedikleri bir yerden ödeyeceklerdir. Çukur’da asıl savaş şimdi başlayacaktır. Hem de bu savaş çok güçlü bir rakibe karşı olacaktır. Baykal’ı kurtarmak için Elvis çıkar ortaya.

Diğer taraftan Aliço Hale’nin intikamını almak için uğraşırken geçmişi de onun peşinden gelmektedir. Sadece peşinden gelmekle kalmaz aynı zamanda sürekli karşısına çıkar. Nazım cephesinde ise plan tıkır tıkır işlemektedir. Nazım kırılan kalbine bedel olarak Baykal’a kurduğu planı emin adımlarla ilerletmektedir.

[kirmizitext]Çukur Cumali Neden Gelmedi? Neden Çıkmıyor? Ne Zaman Gelecek? için tıkla[/kirmizitext]

Çukur 23. Bölüm Fragmanı – Güncellenecektir

2 YORUMLAR

Comments are closed.