Çukur 21 Mayıs 30. Bölüm Fragmanı, Çukur’da Yeni Dönem Başlıyor!


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 22:54
1

İdris Baba, Çukur’daki hakimiyeti kaybetmektedir. Selim ile arası açılan İdris Çukur’daki tüm tapuları Yamaç’a verince işin seyri değişmiştir. Çukur 21 Mayıs 30. Bölüm Fragmanı heyecan dolu sahnelerle ekranlara geliyor.

Selim ve Saadet’in düğünü ani bir gelişme ile sonlanmıştır. Selim, Cemil’i öldürmüş ve belkide hayatının hatasını yapmıştır. Bunun bedelini ne zaman ödeyecek belli değildir ancak ağır olacağı kesindir.

Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği Selim’in de ekibe katılması ile güçlenmiştir. Yamaç kendisinden habersiz oluşan bu gizli ittifaktan nasıl etkilenecek, bilinmez. Ancak Yamaç’ta boş durmamış ve silah deposuyla ilgili harekete geçmiştir.

Aliço ise Meliha ile ilgili gerçeklere giderek daha da yaklaşmaktadır. Kütüphaneci kızla beraber Meliha hakkında detaylara ulaşan Aliço aynı zamanda yeni bir aşkın pençesine düşeceğinin farkında değildir. Diğer yandan Sena, içine düştüğü kumpasın farkına varmak üzeredir. Öldürdüğü sandığı adamı sokakta gören Sena bir anda şaşkına döner. Adamı takip etse de aklında şüphe uyandıran sorular henüz yanıt bulmamıştır.

Çukur 30. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

1 YORUM

  1. Recep bey çok sevindim
    Elinize emeğine kalbine sağlık ??? ÇOK SEVİNDİM TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE???

Comments are closed.