Çukur 2. Sezon(2018-2019) Ne Zaman Başlayacak? Yeni 34. Bölüm Yayın Tarihi


Güncelleme: 15 Ağustos 2018 : 13:42
0

Show Tv’nin reyting canavarı dizisi Çukur yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Dizinin yeni sezona yeni oyuncular ve yeni hikayeler ile start vermesi merakla bekleniyor. İlgi ile izlenen dizi Çukur’un yeni sezonu, 2. Sezon ne zaman başlayacak? Dizi ile ilgili detaylar haberimizde.

Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur birinci sezon finalini yaptıktan sonra Çukur 2. sezon ne zaman başlayacak soruları izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı. Seçkin oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla genel geçer dizilerden kendini ayırmayı başaran Çukur yeni sezon yayın tarihi ve yeni oyuncuları kim sorularının yanıtı haberimizde yer alacak.

Aras Bulut İyinemli, Dilan Deniz Çiçek, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Alperen Duymaz ve Rıza Kocaoğlu gibi birbirinden değerli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Çukur dizisi 2. sezon onayı alan nadir projeler arasında. Diziyi sevdiren oyuncu ve senaryonun uyumu.

Her bir karakterin kendi içinde hikayesi olan dizinin bir sonraki bölümü izleyici tarafından iple çekiliyor. Doğal olarak izleyiciler Çukur 2. sezon ne zaman başlayacak, yayın tarihi açıklandı mı sorularını araştırmaya başladı.

Çukur 2. Sezon(2018-2019) Ne Zaman Başlayacak?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Çukur dizisi profesyonel ellerden çıktığını her hafta reytinglerde zirvede yer alarak gösteriyor. Nefes kesen senaryosu ve 2. sezon yeni oyuncu kadrosuyla yeni sezonda da başarısını devam ettirecek.

Çukur dizisi birinci sezon 27 ekim pazartesi ekran serüvenine başladı. Çukur dizisi 2. sezon yayın tarihi de ekim ayının 2. haftası olarak planlanıyor. Mayıs ayının sonunda sezon finali yapan dizi kısa bir aranın ardından Eylül yada Ekim ayının 2. haftası tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.

İstanbul’un en belalı mahallelerinden biri olan Çukur’un kontrolü Koçava ailesinin elindedir. Fakat gözünü bu mahalleye dikmiş, yer altı dünyasının karanlık bir kaç grubu mevcut düzeni bozmaya çalışır. Bu sırada ortaya bir çok sır, karanlık geçmiş ve bambaşka hayat hikayeleri çıkar. Koçavalı ailesinin en küçük üyesi Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için ayrıldığı Çukur’a geri döner. Yamaç’ın Çukur’da ki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir noktada buluşmalarına engel olacaktır.

Dizinin 2. sezonu da en az ilk sezonu kadar heyecanlı ve soluk kesen bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek. Çukur seveler için, Çukur dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak, yeni sezon yayın tarihi ne zaman sorularını yanıtladık. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Ayrıca Çukur dizisi ile ilgili en güncel haberleri BURADAN takip edebilirsiniz.

Çukur 2. Sezon(2018-2019) 34. bölüm Fragmanı