Çocuklar Duymasın Ümit Kim? Havucun Arkadaşı Gerçek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 17:02
0

Birol Güvenin hem senarist hem de yapımcısı olduğu Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncu kadrosu yeni karakterlerle canlanıyor. Bir dönemin çocuklarını ekrana bağlayan hatta büyüten dizisi Çocuklar Duymasın’ın oyuncu kadrosuna yeni giren oyuncular herkesin dikkatini çekti. Çocuklar Duymasın Ümit Kim? Havucun arkadaşı Ümit gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı? Sevgilisi var mı?

Gelecek Geliyor adlı programda sunucu Birol Güven tarafından tanıtılan Ümit Ünker çıkardığı kitapla Birol Güven’i oldukça şaşırtmıştı. Birol Güven ise Yazar Ümit Eker Çocuklar duymasında Ümit karakteri ile teklif götürdü. Durumu değerlendirmeye alan Ümit Ünker çalışma arkadaşı olmayı kabul ederek Çocuklar duymasının Ümit’i Havucun arkadaşı olmayı kabul etti.

Birol Güven ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını anlatan Ümit Ünker şu sözleri söyledi. Uzun yıllar birçok şirkette yöneticilik yaptı -m. Son 5 yıldır da yüzlerce kurum ve markaya eğitimler veriyorum. Kendimi bildim bileli kurumsal hayattayım Çocuklar Duymasın dizisiyle ben başka bir dünya ile buluştum. Dizide rol almak hayatımda başka bir renk ve heyecan oldu dedi.

Birol Güven Ümit Ünker’i çılgın yazar olarak tanımlarken şimdi ise dizide girişimci Ümit karakteri ile izleyicinin karşısına çıktı. Diziyi teknoloji odaklı yeni iş girişimleri ile farklı bir boyuta taşıyarak izleyici farklı bir bakış açısı sundu. Yazar olan Ümit İlker’in yazdığı kitabın adı ise değer odaklı satış olarak piyasaya sunulmuştur.

Kanal D ekranlarının aile ve komedi dizisi 2. Sezon yayın hayatına Çarşamba akşamları devam ediyor.Bora Tekay in yönetmen koltuğunda oturduğu Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Atacan Zeyno, Gönenç Volkan, Severcan Baran, Erdoğan Melek Şahin gibi yetenekli oyuncuları içinde barındıran Çocuklar Duymasına reyting yarısında başarılar yeni oyuncularla sağlık ve mutluluklar diliyoruz.