Çocuklar Duymasın Havuç Kim? Baran Erdoğan Hayat Hikayesi!


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 21:39
1

Daha önce televizyon ekranlarına gelen ve oldukça beğenilen Çocuklar Duymasın 2017 sezonunda yeniden ekranlara döndü. Hemen hemen aynı kadro ile ekranlara dönen dizide bazı karakterlerde yoktu. O isimlerden birisi de Havuç karakteridir. Sevilen Havuç karakteri diziye tekrar dahil oldu. Ancak biraz değişmiş şekilde. Çocuklar Duymasın Havuç Kim? Baran Erdoğan Hayat Hikayesi!

Baran Erdoğan 1986 Ankara doğumludur. Baran Erdoğan Müjdat Gezen Actor Studio mezunudur. Ezgi Mola, Murat Yıldırım ile beraber Kocan Kadar Konuş:Diriliş isimli filmde rol almış ve Tolga karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında ekranlara gelen Piyasadan Büyük alacağımız Var isimli filmde Kadir karakterini canlandırmıştır. Ve Hayat Yolu isimli dizide is 2014 yılında oynamıştır. Evrik Akın, Şafak Sezer ve Oya Başar’la beraber Alemin Kralı adlı dizide oynamıştır. 2 sezon rol aldığı 2011 yapımı Kadın dizisinde ise gösterdiği performansla göz doldurmuştur.

Çocuklar Duymasın eski oyuncularını geri kazanmaya çalışmakta. Ancak anlaşamadığı oyuncular yerine onlara benzeyen aktörleri diziye dahil ederek dizinin reytinglerini canlandırmaya çalışmaktadırlar. Bakalı havuç karakterini canlandıran oyuncu Baran Erdoğan nasıl bir performans sergileyecek hep beraber izleyecez. Peki dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor. Kısaca bakalım….

[kirmizitext]Çocuklar Duymasın Sertaç Kimdir? Kalust Şalcıoğlu Oynadığı Diziler için tıklayınız[/kirmizitext]

Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, herkes Tutku’dan kurtulduklarını sanıp, derin bir nefes almıştır. Ancak, özellikle aşık olduğu adamın gözleri önünde küçük düştüğü için çok sinirli olan Tutku’nun intikamı gecikmeyecektir. Tutku, Haluk ve Meltem’in mutluluğunu bozmak için geri dönecek ve bu sefer daha tehlikeli olacaktır. Arkalarından dönen oyunlardan bihaber şekilde hayatlarına mutlu mutlu devam eden Haluk ve Meltem’in hayatı, aldıkları bir telefonla alt üst olur. Oğulları Havuç’a bir süredir kimse ulaşamamaktadır. Havuç ortadan bir anda kaybolmuştur. Haluk ve Meltem yana yakıla Havuç’u aramaya başlarlar, Havuç’un nerede olduğu büyük merak konusudur!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rrI1Q_bqcoc” width=”100%” height=”350″]

Comments are closed.