Çarpışma Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 18:14
0

4 aracın birbirine girmesi ile başlayan olaylar ve kazaya karışan kişilerin kesişen yollarının ekranlara geldiği Çarpışma dizisi muhteşem  bir seyir keyfi sunuyor. Dizinin çekim yerleri de en az dizi kadar ilgi çekici. Çarpışma dizisi nerede çekiliyor, dizi seti nerededir?

4 araç birbirine girer.  4 aracın zincirleme kazası ile başlayan hikaye de aynı zamanda kesişen Hayatlar da ekranlara gelir.  dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un Komiser olduğu ve olayı araştırırken kazadaki 4 kişinin de hayatlarını bu kazayla kesiştiği hikaye izleyenler ekranları kilitler.

[kirmizitext]Dizinin oyuncu kadrosu[/kirmizitext]nda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Sevtap Özaltun ve Erkan Can gibi isimler yer almaktadır. Yönetmen koltuğunda Ulaç Bayraktar’ın yer aldığı çarpışma dizisi ay yapım’ın yapımcılığında ekranlara gelirken senaryo yazarlığını ise Ali Aydın yapmaktadır. dizi nerede çekilmektedir?

dizinin çekim mekanları özel olarak seçilmektedir özellikle kaza ve aksiyon sahneleri için özel bir set oluşturulmakta ve tamamen güvenli alanlarda aksiyon ve araba çekimleri yapılmaktadır.  ğer taraftan çekimler İstanbul ilinde yapılmakta olup İstanbul’un farklı semtlerinde çekimler devam etmektedir.

Bire bir dizi seti nerede kurulduğuna ilişkin net bilgiler Çok yakın bir zamanda yine bu yazımız altında sizlerle paylaşılacaktır.  çarpışma dizisi çekim yerleri ve dizi seti ile ilgili bilgileri yorumlar kısmından bizlere aktarabilir, dizinin fanları ile bilgi paylaşımı gerçekleştirebilirsiniz.