Caner Neden İntihar Etti? Öldü Mü? Durumu Nasıl?


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 00:28
1

Son zamanların popüler isimlerinden Caner’in intihar ettiği açıklandı. Esra Erol’da programıyla basının ve sosyal medyanın en çok konuşulan damat adayı Caner neden intihar etti? Caner Toygar nasıl intihar etti?

Evlenme programında Berke ile hayatını birleştiren fakat ardından aile içi sorunlar yüzünden boşanma aşamasında olan çiftin hakkında çıkan haberler bitmek bilmiyordu. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayınla artık dayanamıyorum diyerek intihar eden Caner hastaneye kaldırıldı. Şimdi herkesin merak ettiği soru Caner neden intihar etti? Caner öldü mü? Caner’in durumu nasıl?

Geçtiğimiz sezon Esra Erol’da programının en gözde damat adaylarından biri olan Caner Toygar Berke ile dünyaya evine girmiş ve bir süre mutlu bir evlilik sürdürmüştü. Fakat Berke Caner’den şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmış çift evlerini ayırmıştı.

İntihar etmeden önce yaptığı açıklamada artık dayanamıyorum kimseye hakkımı helal etmiyorum diyen Caner açıklamanın ardından intihar girişiminde bulundu. Esra Erol’un eşi Ali Özbir Caner’in nabzının attığını hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Umarız kısa süre içinde sağlığına kavuşur.

Caner’in intihar girişimi herkesi şaşırttı. Caner Toygar yıllar önce yine bir evlenme programında halka kendini tanıtmıştı. Burada da Tülin isminde bir gelin adayına aşık olmuş fakat karşılık görememişti. Yıllar sonra tekrar evlenmek için Esra Erol’da programına katılmış ve aşkı Berke’de bulmuştu.

Berke ile inişli çıkışlı bir ilişkinin ardından çift 2017 yaz ayında evlenme kararı almıştı. tüm ülkenin gözleri önünde görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler. Hatta balayı için Umre ziyareti yaptılar.

Fakat çiftin cicim ayları çabuk son buldu. Ve Berke Caner’den şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisine boşanma davası açtı. Çift bu olayların ardından uzun süredir basın gündeminde yer almıyordu. 29 mart perşembe günün ilk saatlerinde Caner Toygarın intihar ettiği açıklandı.

Caner Toygar neden intihar etti? Nasıl intihar etti soruları herkes tarafından merak edilirken durumunun iyi olduğu açıklandı.

Damat adayı Caner Toygar neden intihar etti?

1 YORUM

Comments are closed.