Can Kırıkları Leyla Kimdir? Polis Leyla Gerçek Adı?


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 16:06
0

Atv’nin iddialı dizisi Can Kırıkları dizisinin karakterleri belli olmaya başladı. Yeni sezon için hazırlanan Can Kırıkları dizisinin başrol oyuncusu Leyla karakteri ile karşımıza çıkıyor. Polis Leyla kimdir? Hangi oyuncu canlandıracak?

[kirmizitext]Can Kırıkları Dizisinde Çalan Şarkılar ve Sözleri Dizi Müziğini Kim Yapıyor için tıklayınız[/kirmizitext]

Can Kırıkları dizisinde Leyla karakteri için 2 ismin geçtiği gelen bilgiler arasında. Magazin ve tv habercisi Birsen Altuntaş’ın haberine göre önce ismi geçen oyuncu Elçin Sangu idi. Ancak Sangu ile görüşmelerin olumsuz geçmesinden sonra Leyla karakteri için Hande Doğandemir ile görüşüldüğü bilgisi geldi.

Can Kırıkları Leyla Kimdir? Hande Doğandemir hakkında merak edilenler

Can Kırıkları dizisinde Leyla karakterini canlandıran oyuncu büyük ihtimal Hande Doğandemir olacak. Hande Doğandemir, 1985 Ankara doğumludur. 170 cm boyunda olan oyuncu 22 kasım doğumludur. Oyuncu, sunucu ve sosyolog olan Doğandemir, Ankara Üniversitesi sosyoloji bölümü mezunudur. Güneşi Beklerken isimli dizide oynamış ve yıldızı parlamıştır.

Hande Doğandemir’in oynadığı dizi ve fimler kısaca şunlardır; Güneşi Beklerken, Kara Kış, Racon: Ailem İçin, Her Şey Aşktan(Film)