Boğaziçi Rapsodisi Yalı Nerede? Meşhur Yalı İstanbul’un Neresinde


Güncelleme: 9 Şubat 2018 : 21:48
0

Nefes almadan izlediğimiz dizilerin nerede çekildiğini hepimiz çok merak ediyoruz. Özellikle yeni başlayan dizilerin çekildiği şehir, semt ve evler seyircinin ilgi odağı olmayı her zaman başarmıştır. Boğaziçi Rapsodisi Yalı nerede, meşhur yalı İstanbul’un neresinde soruları da bunlardan biri. Boğaziçi Rapsodisi dizisinde Koşaner yalısının nerede olduğunu sizler için araştırdık. İşte detaylar…


Boğaziçi Rapsodisi Kemal Koşaner Kim? Kemal Koşaner Hakkında Herşey


Boğaziçi Rapsodisi yalı nerede sorusunun yanıtını paylaşmadan önce dizinin konusu ve oyuncuları hakkında kısa bir bilgi verelim. Anne ve babasını bir kaza sonucunda kaybeden Ömer’in İstanbul’da yaşayan amcasının yanına taşınmasıyla başlayacak olan hikaye gençlik dizisi tadında olacak. Üniversite öğrencisi olan Ömer, hem yalıdakilerin hayatını hemde Boğaziçin’dekilerin hayatını birden değiştirecek. Ömer’in en büyük sınavı kuzeni Kaan’la olacak. Kaan Ömer’in onlarla yaşamasını kesinlikle kabul etmeyecek.

Elizi Yapım şirketinin imzasını taşıyan Boğaziçi Rapsodisi Güzide Balcı’nın yönetmenliğinde çekilecek. Altuğ Küçük’ün hikayesinden ekranlara uyarlanacak Boğaziçi Rapsodisi  yalı nerede? 

Boğaziçi Rapsodisi meşhur yalı çekimleri İstanbul’da yapılacak. Çekimler için Çengelköy de bir yalıda set kurulacağı biliniyor. Boğaziçi Rapsodisi yalının tam adresini kesinleşir kesinleşmez sizlerle paylaşacağız.

Konusu itibariyle Medcezir dizisiyle yakınlık gösteren Boğaziçi Rapsodisi başarılı oyuncu kadrosu ve  sürükleyici hikayesiyle kısa sürede iyi bir çıkış yakalamasını bekliyoruz.

Sizlerde Boğaziçi Rapsodisi Yalı nerede sorusuyla ilgili bilgilerinizi ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.