BİZİM HİKÂYE’YE MERVE DAMGASINI VURDU!


Güncelleme: 25 Ocak 2019 : 04:45
0

Yılbaşı tatilinden sonra, Bizim Hikâye’de bu akşamdan itibaren  Fox ekranındaki yerini aldı. Burak Deniz ve Hazal Kaya’nın başrollerini paylaştığı dizinin yayınlanan 54. bölümünde, önemli gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

BARIŞ’IN KARDEŞİ ÇIKAGELDİ!

Barış ve Filiz yeni hayatlarına adapte olmaya çalışırken, beklenmedik bir anda Barış’ın kardeşi olduğunu iddia eden Merve ortaya çıktı. Babalarının aynı olduğunu ve kalan mirastan kendisinin de hakkı olduğunu söyledi. İlk de Barış, kendisinde para olmadığı, her şeye devletin el koyduğunu söyleyerek başından atmaya çalıştı. Ancak, Merve onun yaşadığını polise ihbar etmekle tehdit edince, yeni yöntemler bulmak zorunda kaldı.

MERVE BARIŞ’IN EVİNE YERLEŞTİ

Barış, Merve’yi Filiz’le yaşadıkları eve götürdü. Telefonuna el koydu. Çünkü ona güvenmiyordu. Böyle bir tepkiyle karşılaşınca, Merve birden değişti. Babasından kalan mirasa tek yol Barış olduğu için, hiçbir şekilde polise gitmeyeceğini söyledi. Barış, eski karısı Nihal’den kurtulmak için kendini ölmüş gibi gösterdiğini de söyledi. Ancak, Merve Nihal’in Amerika’ya gitmediğini de öğrenip, Barış’a söyleyince Barış şok oldu.

NİHAL’IN ÇOCUĞUNUN YENİ BAKICISI MERVE OLDU!

Merve, ajanlık yapmak amacıyla Nihal’in evine yeni bakıcı olarak girdi. Barış ilk de karşı çıksa da, sonrasında kabul etti. Artık, Nihal’in ne zaman ne yapacağını, kendisine bildiren biri olacağı için biraz rahatlamış göründü. Fakat, bu işbirliği işe yarayacak mı ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

BARIŞ NİHAL’E YAKALANMANIN KIYISINDAN DÖNDÜ!

Barış kılık değiştirmiş bir şekilde yolda yürürken, az kalsın Nihal’e yakalanıyordu. Karşılıklı yürürlerken, birbirlerini görmediler. Fakat, Nihal iki saniye daha önce yan tarafa baksaydı, Barış’ı görecekti.

NİHAL VE KEREM’DEN BARIŞ’A BÜYÜK TUZAK!

Nihal, Barış’ın yaşadığını ıspatlayabilmek için Kerem ile işbirliğine girdi. Kerem, Filiz’in telefonunu evde unuttuğunu öğrenip bu durumu fırsata çevirdi ve öncesinde Nihal’e haber verdi. Ama, ikisi telefonda konuşurken de Merve duydu. Kerem, Filiz’in telefonuna Barış’ın sinirleneceği cinste bir mesaj yazdı ve Barış soluğu otelde aldı. Odada Nihal ve Kerem vardı. Fakat, karşılaşıp karşılaşmadıkları gösterilmedi. Büyük ihtimalle, Merve son anda abisine bunun bir tuzak olduğunu bildirecek ve Barış otelden geri dönecektir.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.