Bir Zamanlar Çukurova’da Dizisi Senaryosu Çalıntı mı?


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:02
1

Atv ekranlarında gösterilecek olan Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinde sona gelindi. Fragmannı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin karakter isimleri de yapım şirketi tarafından duyuruldu. Dizinin ilk tanıtımını izleyenler ve konusuna göz atanlar dizinin konusunun bir yerlerden tanıdık geldiğini söylediler. Akıllara Bir Zamanlar Çukurova’da Dizisi Senaryosu Çalıntı mı? Sorusu geldi.

Yönetmen koltuğunda Faruk Teber’in oturduğu ve başrollerinde ise Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Vahide Perçin’in oynadığı dizinin konusu 70’lerde geçmekte. Evlilik hayalleri kuran bir çift başarı belaya girince bulundukları şehirden Adana’ya kaçarlar. Adana’da bir çiftliğe sığınan Züleyha ve Yılmaz kendilerini kardeş olarak tanıtırlar. Çiftliğin yakışıklı oğlu Demir, Züleyha’ya ilk görüşte aşık olur. Ve olaylar silsilesi bu şekilde devam eder. Dikkatli izleyiciler dizinin ilk tanıtımını izleyince hemen akıllarına 1978 ABD yapımı Days Of Heaven filmi geldi.

[kirmizitext]BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ OYUNCULARI için tıkla[/kirmizitext]

Terrence Malick’in yönettiği filmin konusu; Bill ve Abby  sanayi işçisi 2 sevgilidir. Güneye doğru daha iyi bir iş bulma hayali ile yola çıkarlar. Bir çiftlikte iş bulurlar ve kendilerinide kardeş olarak tanıtırlar.  Gözü para hırsıyla dönmüş bir Bill, sevdiği kadını zengin ama ölmekte olan çiftliğin sahibi patronuyla evlenmeye ikna ederek, servetine konmaya çalışmaktadır.  Çiftlik sahibi kadına aşık olur. Kadın ise giderek sevgilisi ve çiftlik sahibi arasında çıkmaza girer.

Comments are closed.