Bir Litre Göz Yaşı Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 23:04
0

MF yapım, yine başarılı bir uyarlama diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Daha önce Anne, Seviyor Sevmiyor ve Baba Candır gibi Kore yapımı projeleri Türk televizyonlarına uyarlayan MF yapım, çalışmalara tüm hızıyla başladı.

Yeni sezonda ekrana gelmesi beklenen dizinin yerli versiyonu için oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları büyük bir itinayla sürdürülüyor.

Kore’de 2012 yılında One Litre of Tears ismi ile ekrana gelen ve sadece 13 bölüm süren dizinin Türk televizyonlarına uyarlanan versiyonu 39 bölüm üzerinden çekilecek.

2017 2018 yeni sezonunda izleyici karşısına çıkacak. Bir Litre Gözyaşı dizisinin senaryo çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir Litre Gözyaşı dizisinin 39 bölümlük senaryosu bitmek üzere. Kanallar şimdiden dizi için teklif götürmeye başladı. Ülkemizde büyük ilgi gördüğü bilinen Kore yapımı projelere kanalların da ilgisi oldukça fazla.

Bir göz yaşı dizisi nerede çekiliyor? sorusu en çok merak edilen konulardan.

 Bir Litre Göz Yaşı Nerede Çekiliyor? Dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleşecek. Tam adresi en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.
Dizinin genel konusu şöyle:
Bir Litre Gözyaşı dizisinin türü dram olacak. Dizide genç bir kızın başına gelen birbirinden acı olaylar anlatılacak. 15 yaşında sınavlara hazırlanan ancak yaşadığı aksilikler nedeniyle sınava giremeyeceğini düşünürken son anda başka bir gencin mucizevi yardımı ile sınava girebilen bir kızın başından geçenler anlatılacak.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri Ayrıntılar için tıklayın

Bir Litre Göz Yaşı dizisi ülkemizde aynı ilgiyi görür mü? Dizide hangi oyuncuları görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.