Big Brother 2017 Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 15:30
4

Bir Brother ne zaman başlayacak? Big Brother 2017 ne zaman başlıyor? Bir Brother hangi kanalda yayınlanacak? gibi sorulara sizler için cevap aradık.

Bir zamanların en çok sevilen programlarından birisi olan Big Brother, ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor. Önceki sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanan ancak beklenen reytinglere ulaşılamayan program yayından kaldırılmıştı.

Müge Anlı Mehmet Elbay Olayı Son Gelişmeler

İzdivaç programlarının yayından kaldırılması ile beraber kanalların yayın kuşaklarında değişiklikler meydana geldi. Bu değişiklikler de reytinglerin düşmesine neden oldu. Bu nedenle yapımcılar yeni programlarla kanallara olan ilginin arttırılmasını hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Big Brother da gündüz yayın kuşağı içerisinde yayınlanabilir. Ancak durum henüz net değil.

Big Brother, geçtiğimiz sezonda Star Tv ekranlarında yer almıştı. Bu sezonda da Star Tv ile görüşmeler sürse de Show Tv’nin de adı program ile birlikte anılmaya başlandı.

Big Brother yarışması, yurt dışında oldukça sevilen ve izlenen bir program olduğu için formatı Türkiye’ye de uyarlandı. Geçtiğimiz sezonda Asuman Krause’nin sunumu ile ekranlara gelen bu programın 2017 yılındaki yeni sezonundaki sunucusunun kim olacağı da belli değil.

Yapımcıların yeniden Asuman Krause ile görüştüğü iddia edilse de ünlü sunucudan durumu onaylayan bir açıklama gelmedi. Eğer Asuman Krause ile anlaşma yapılmazsa program için yeni isim arayışları da başlayacak.

Bir Brother Türkiye 2017’nin Ocak ayında ekranlarda olması beklense de şimdilik kesin bir tarih bulunmuyor. Tarih netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

Sizce Big Brother yeniden başlamalı mı? Programı yeniden ekranlarda görmek ister misiniz? Yeni sezonun sunucusu kim olmalı? Görüş ve önerilerinizi yazabilirsiniz.

Kayıt Dışı Dizisi Tuttu mu? İzlendi mi? Reytingleri Nasıl?

4 YORUMLAR

  1. Big brother türkiyeyi aslında izlemiyodum bittikten sonra youtubeda gördüm ve çok beğendim gerçekte süper bir yarışma kesinlikle yeniden ekranlarda olmalı eski yarışmacılardan da çağırılmalı onlar gerçekten çooook eylenceliydi inşallah yeniden ekranlarda yer alır ♥️♥️

Comments are closed.